Dödsolycka På Seaworld!

Gud så hemskt! Mini ringde mig från jobbet och sa att han hade läst på aftonbladets hemsida att en tränare blivit dödad av en späckhuggare strax före den världskända Shamu show!

Vi har sett den showen i Orlando och jag tycker att det är så himla hemskt att det hände! Tränaren ska ha blivit nerdragen av späckhuggaren och denne ska ha kastat runt henne i vattnet.

När man väger så mycket som 5 ton så är en liten människa ingen svår match.
Att späckhuggare är farliga är ju ingen nyhet… finns mig veteligen inget ställe i hela världen som tillåter dig att simma med späckhuggare. Du kan simma med delfiner, sälar och även hajar men inte späckhuggare!

Jag älskar sådana shower, riktiga upplevelser men man börjar undra om det är värt det när det händer sådan olyckor…ska man inte bara låta djuren vara djur?

När vi såg denna mördarmaskin så var den hur snäll som helst! Anledningen till att jag vet att det är den är för att de kallar ut den i showen när publiken ska bli blöt.

Här får ni se lite “snällare” bilder på denna späckhuggare som Mini tog under showen:Vi är så himla splittrade gällande om man ska tillåta djur i shower eller inte?! Samtidigt som det i vissa fall inte är bra för djuren så ger det samtidigt massor av pengar som å andra sidan hjälper djuren.

Vad tycker ni, ska man tillåta sådana shower eller inte?

PS: Fler bilder från Shamushow kommer på vår 101… lista så håll utkik!

Vi skänker våra tankar till tränaren Dawn Brancheau som så tragiskt miste livet.

Follow

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply