Vi Leker Affär!

Från och med igår leker vi affär på Paradisvägen!
Vi har en liten scanner hemma där vi scannar in alla produkter som vi köper och sedan för vi över informationen till en dator.

??? WHY ??? Undrar ni säkert nu och ni behöver inte undra längre för det ska ni få svar på…

Vi fick erbjudande från GFK om vi ville vara med i en hushållsundersökning som väljer ut x antal hushåll som ska redovisa sina inköp under x antar månader.

Som tack för hjälpen får man varje månad poäng och för dessa poäng kan man sedan handla allt från presentkort, snygga märkesvaror till GPS, kameror och massor av andra fina saker!
Självklart nappade vi på det!
Mitt motto är ju att GRATIS ÄR GOTT! Den största anledningen till att vi valde att delta är för att vi då kommer få 100 % koll på vad vi lägger våra pengar på… ja ok då… jag tycker det är ganska fräckt med den lilla scannern också 🙂

Vi är helt gröna på detta och kommer självklart att informera er om hur det fungerar… har bara scannat in ett inköp och jag är inte riktigt hundra på att vi har gjort rätt?!

Ja som ni ser på filmen så är vi ganska nollade… och ja, jag erkänner… Mini var inte lika glad som jag över gratisprylarna (kommentaren om nyckelringen)

[videofyme id=”39744″ width=”500″ height=”320″]

Låter det spännande?

Follow

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply