1 År Av Hjärtan – Dag 4!

Det var länge sedan vi publicerade ett inlägg med ett “oväntat” hjärta som man hittar lite över allt.
Dagens hjärta är visserligen skapat av människan men eftersom det finns på äpplen så är det ändå lite annorlunda och så himla gulligt!
Mini kom hem från affären och hade köpt äpplen åt mig och det jag först reagerade på var att han hade köpt röda äpplen när han vet att jag föredrar gröna. Däremot så klagar jag inte nu för detta måste vara de sötaste äpplena jag sett i hela mitt liv!!!
Iloveyouapples

Att sedan få Mini att “posa” med äpplena var en helt annan femma 😉
Iloveyouapples

Iloveyouapples

Loveapples

Han köpte dom på ICA i Åhus… 2 st för 15:- och gulligt nog för att vara värt vartenda öre 😉

12 comments

 1. Hoppas att dem smakade bra också! :)

  Reply
 2. Haha roliga pose-bilder. Längesen jag kikade in här, bloggandet har haltat lite efter Indien-resan, men nu har jag ju varit hemma i en månad och livet börjar bli som vanligt igen - då är det hög tid att planera nästa resa. Hur ser det ut för er, blir 2013 ett grymt res-år?

  Reply
 3. Lite hjärtan piggar alltid upp i vardagen! :)

  Reply
 4. Härliga bilder och supersöta äpplen! :D

  Reply
 5. Hehe underbara bilder :)

  Reply
 6. haha åh men sött!

  Reply
 7. Tjusiga!

  Reply
 8. vilka fina äpplen :)

  Reply
 9. Gulligt! <3

  Reply
 10. Blev så glad när jag såg de där kärleksäpplena på ica förra veckan. Hur söta som helst!!

  Reply
 11. Så gulligt... Klart du inte kan klaga han är ju jätte gullig när han köpte dom..

  ( Det är därför ICA får dom sålda, bara män som köper de dyra äpplena medans vi kvinnor bara hade fotat dom ;-))

  Reply
 12. Vilka söta äpplen! :)

  Reply

Leave a reply