101… Nummer 22 – Riding an Ostrich!

Oct 27, 2011

Jag har sagt det innan och nu är det gjort… JAG SKA RIDA PÅ EN STRUTS, nu säger jag… JAG HAR RIDIT PÅ EN STRUTS!
Det blev 13 sekunder av strutsridning för min det!
Hahahaha duktigt nervös i början… syns det 😉Anledningen till att strutsen först har något för huvudet är för att den springer så fort den åker av. När den inte ser så står den still (dom är ju inte kända för att vara smarta precis) 😉

Och gudarna ska veta att det går snabbt när de väl drar iväg! Jag hade två personer som sprang och höll i strutsen så att det inte skulle gå illa för de berättade att olyckor faktiskt händer och det ville jag ju inte vara med om!

Så här kommer mina 13 sekunder av strutsridning. Jag vill också påpeka att jag inte trillade av utan att de sa till att jag skulle hoppa av så fångade dom upp mig!
Efter mina 13 sekunder får ni också se ett proffs som rider… som visar var skåpet ska stå så att säga… 😉
http://www.youtube.com/watch?v=DdqJCRRcP1c
Det var tokhäftigt att testa att rida på en struts och det är en upplevelse som jag varmt vill rekommendera!

Någon som blev sugen!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018