101… Nummer 7 – Horsey Bike!

87702_2_600

Annika är kär! Annika vill ha! Annika måste ha! Annika lyssnar inte på Mini som säger att hon är galen och “udda”.
Problemet är att denna skönhet inte går att köpa! Det är en designer vid namnet Eungi Kim som tävlade med denna i en cykel design tävling! Att han inte vann övergår mitt förstånd!
87702_1_600
Anordningen är tillverkad så att det ska gå att montera på vilken cykel som helst och jag kan för mitt liv inte begripa att dessa inte börjat säljas ännu! Om de säljs så kan jag lova att min cykel kommer att bli en häst!
87702_3_600
Bildkälla
Mini och jag har pratat om att köpa varsin “ihopvikbar” cykel så att det blir lätt att få med den på båten och jag hoppas verkligen att världen kommer att se mig cyklandes på en häst. Tyvärr så lär jag aldrig få Mini att gå med på att cykla bredvid på en likadan (inte ens om den är svart) men han kommer förhoppningsvis inte att skämmas allt för mycket när han cyklar bredvid mig 😉

8 comments

 1. Först trodde jag att siluetten var målad på väggen, men sen såg jag :P

  Du lär inte få mig heller att cykla på en sån - men jag kan cykla bredvid!! :P

  Reply
 2. Vad söt cykel.=) Me like.

  Reply
 3. Vad häftigt, vill också ha:)

  Reply
 4. Tja jag kan tänka mig den till Natalie;)

  Reply
 5. Wow vad cool

  Reply
 6. Den vill jag också ha!

  Reply
 7. Man hade fått många blickar på sig vill jag lova.

  Reply
 8. Haha, vilken söt! Hoppas att du nån gång lyckas få tag på en sån som du kan cykla runt i världen med! :-)

  Reply

Leave a reply