101… Nummer 8 – Takvandring Stockholm!

Jun 6, 2014

Nu har Mini och jag varit på takvandring i Stockholm (Riddarholmen) och anledningen till att jag inte kunde skriva ut detta tidigare var för att Minis syster bokat samma tur för sin pojkvän och det skulle vara en överraskning och vi vet inte om han hälsar på inne på bloggen 😉 I sådana fall… Grattis Erik!
Det kommer att komma ett separat inlägg med information, priser osv. men här kommer lite bilder från vår takvandring i Stockholm…Vad tyckte vi? 
Det var en väldigt informativ tur där vi fick lära oss mycket nytt om Stockholm och informationen var väldigt intressant. Det som var lite synd är att man endast är på ett tak och går runt detta taket. Vi hade hoppats på att man gick från tak till tak men som sagt… endast ett tak, Gamla Riksdagshuset är det som man går på!
“Läskighetsfaktorn” är ruskigt varierande beroende på vilken typ av människa man är. Under vår tur hade vi en kille som ojjade sig genom turen men som var glad och en tjej som fick hjälp runt taket och som blundade nästan hela vägen (stackars liten). För Minis och min del var det en trevlig tur men inget adrenalin flödade. Även om Mini är väldigt höjdrädd så kände han inte att det var läskigt alls. Det är aldrig helt öppet under dig när du går och du har en sele som ger dig säkerhet till max!
För vår del blev det en informativ tur utan spänning… men som sagt flera upplevde det som läskigt och adrenalinfyllt!

7 Comments

 1. kashaya

  Kul fast kanske inget för mig som är höjdrädd.=)

  Reply
 2. Erica

  Vad roligt! Fast har för mig att ni har gjort detta en gång förut också? 🙂

  Reply
 3. Heidi

  Fina foto.

  Reply
 4. Natalie

  Det vill jag också göra

  Reply
 5. Anna

  Coolt

  Reply
 6. Sven

  Vågar ni verkligen

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018