120613 = Gifta i 3 år!

Idag har Mini och jag bröllopsdag och firar 3 år som gifta!
3 år som har varit underbara! Vi trivs så himla bra med varandra och det känns verkligen som ordet “soulmate” stämmer som handen i den berömda handsken!
Vi har varit tillsammans i 7,5 år och jösses va tiden gått fort! Det är måååånga resor och måååånga upplevelser som vi delat och detta kommer vi absolut att fortsätta med.
Vem hade kunnat ana att bloggen skulle bli så stor del i våra äventyr?!
Alla underbara människor vi träffat och som vi lärt känna tack vare bloggen. Vissa har vi inte träffat men det känns ändå som att vi känner er!
Framtidsplanerna för oss är att fortsätta resa och fortsätta att uppdatera bloggen dagligen (helst flera gånger per dag)!
Våra inlägg har ändrats med åren och handlar nästan uteslutande om resor nu, någonting som vi gillar eftersom vi vill sprida information och tips på resmål, platser, äventyr och upplevelser!
När vi tittar bland våra foton så är det fortfarande så oerhört mycket som vi inte delat med oss av ännu men det ska det bli ändring på!
Dagen kommer att firas (efter jobbet) med god middag och sedan ska vi nog köpa en röd sjöstjärna till vårt saltvattensakvarie… hmmm ja det är en annan sak som vi inte uppdaterat bloggen med ännu… vi har blivit med fisk 😉


Så denna dag ägnar vi oss åt att njuta av livet och av varandra… hoppas ni gör det ocskå!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply