4 Miljoner Unika Absolutflaskor!

Absolut vodka har på senare år spottat ut Limited Edition flaskor på löpande band. När vi var i Turkiet så köpte vi Absolut Istanbul och varje gång vi hittar nya flaskor så köper vi det. Det har blivit en ganska så stor samling av flaskor genom åren. När vi flög till Rom så såg vi den nya flaskan… Vanlig sprit men varje flaska är UNIK. Det trista är att när man flyger inom EU så får man inte köpa 1- liters flaskorna = väldigt irriterande. Vi hittade dock 0,7 liters flaskor också och fick köpa varsin. Tydligen får man inte ha mer än en liter heller per person. När är det dags att ändra reglerna?! Den nya Absolut flaskan släpps i 4 miljoner exemplar där ingen flaska kommer vara identisk med en annan. Dom är faktiskt riktigt läckra.

Visst vissa av flaskorna är väldigt snarlika men de är alla olika… smart drag av Absolut att göra så… blir nog ganska hög försäljning på dessa flaskorna!

15 comments

 1. De där är riktigt snygga!! jag hade en kompis som var och hämmtade en av dem av en annan kompis på jobbet i förrgår. hehe. han samlar nämligen på flaskorna. kul!

  Reply
 2. Dom reglera är så löjliga..
  Jag tycker också om absolut flaskorna och innehållet :-))

  Reply
 3. Inget för mig ...

  Reply
 4. Om ändå Carlberg kunde producera motsvarande ölburkar :P

  Jag vet inte om det är min webläsare, men varje gång er banner byter bild hoppar sidan till och jag tappar bort mig i texten :/

  Det fungerar bra under permalänken, men på startsidan blir det lätt rörigt :/

  Reply
 5. Snygga flaskor helt klart!!!

  puss

  Reply
 6. fräscha!

  Reply
 7. Faktiskt riktigt fina de där flaskorna.=)

  Reply
 8. Mm jag fick en sådan av er....jag får en hel del flaskor faktiskt, men jag samlar ju på dem.

  Reply
 9. Har sett dem de är riktigt läckra

  Reply
 10. Finns i Tyskland på boardershop.

  Reply
 11. Underbara flaskor

  Reply
 12. Underbart ju hade ingen aning om det här! :)

  Reply
 13. vilka coola flaskor :)

  Reply
 14. Häftiga :)

  Reply
 15. Häftiga! Jag skulle också gärna samla flaskor, men de skulle förmodligen snart bli urdruckna av gubbe med vänner till sina fotbollslördagar :(

  Reply

Leave a reply