Åk på digital detox i västindien

En undersökning som Expedia gjorde visade att vi svenskar är väldigt dåliga på att lämna jobbet hemma när vi åker på semester. 6 av 10 har svårt att varva ner och 7 av 10 kollar sin jobbmail när de är på semester.
Den som vill låta batterierna i datorn laddas ur och det egna kroppsbatteriet laddas upp under semestern kan åka till Saint Vincent och Grenadinerna. Här erbjuds nämligen en digital detox!
Vid ankomst till hotellen kan all elektronik lämnas till personalen som behåller prylarna till det är dags att åka hem. Målet med projektet är att semesterfirarna ska få tänka på bara semestern och sig själva och inte fokusera på arbete eller något annat under semestern.
Mina egna tankar kring detta? Visst jag förstår idén med det hela och jag köper att det finns men samtidigt så kan jag känna att man likaväl kan lämna alla sina elektroniska prylar hemma istället. Jag har svårt att förstå skillnaden mellan att lämna dem hemma eller lämna dem till personalen på hotellen?!

Personligen så har jag alltid semester på semestern även om elektroniken följer med. I vissa fall så uppdateras sidan från resmålet och i vissa fall så är inläggen tidsinställda och för vår del fungerar det väldigt bra. Jag kan ALLTID koppla av när jag är på semester och det är jag glad över 🙂

Åk på digital detox i västindien

Åk på digital detox i västindien

All information finns HÄR

Leave a reply