Alma Navigation – Utbildning – Dag 6

Jan 25, 2014

Denna sjätte dag på utbildningen handlade till stor del om “tentaångest”. Vi visste att vi dagen efter skulle skriva våra prov så vi satt ganska så mycket och läste litteraturen och kollade upp gällande navigering, bäring och andra svåra bitar som hör till segling!
Idag var det Gustav som blev kapten och vi fick rätta oss efter honom 😉
Alma-Navigation

Alma-Navigation

Alma-Navigation

Även om det var extra mycket pluggande så hann vi med att stanna och bada i den fina badviken (som ni kan läsa om här)
När vi kom fram till vackra Agistri så fick vi egentid som Mini och jag valde att spendera med näsorna i böckerna och passarna i högsta hugg.
Vi blev också förhörda av fina Gunilla på alla “lysen som gäller”. Det är faktiskt riktigt svårt att hålla reda på de olika gröna, röda och vita lamporna och vad som betyder vad. Om sanningen ska fram så är det så svårt så vi kommer att behöva fräscha upp våra kunskaper måååånga gånger till innan vi behärskar det 🙂
Alma-NavigationNär vi var färdiga med studierna så gick vi en runda på ön och utforskade den lokala affären. Det är alltid trevligt att se vad som skiljer affär från affär men på Agistri såg det nästan likadant ut som det gör i vår lokala ICA affär förutom att grönsakerna var utomhus och inte inne i butiken.
Alma-NavigationOch som alltid så avslutade vi kvällen med gemensam middag på en fin restaurang och sedan satt vi och pratade en lång stund på däck. Efter sex dagar ihop så blir man nästan som en liten familj och samtidigt som alla var taggade på att skriva proven dagen efter så var vi också ledsna över att veckan nästan var över 🙁

Alma-Navigation

2 Comments

  1. Erica

    Dagen innan ett prov känslan känner jag igen alltför väl. 😉

    Reply
  2. Pernilla

    Hoppas provet gick bra 🙂

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018