Angående Sponsrade Inlägg!

Det kom ett mail…

Och självklart vill vi svara på detta mail! För det första så vill vi tacka Mathilda att hon tog sig tid och skrev till oss, det betyder mycket och vi blir alltid glada när vi får mail från läsare!
Det finns ett enkelt svar till varför vi har sponsrade inlägg. Det är helt enkelt för att vi får betalt för det! 

Jag vet att det blivit några fler sponsrade inlägg på senare tid jämfört med innan men enligt oss är det inte galet mycket enligt oss. Vi har ALLA sponsrade inlägg i kategorin Sponsrat så det framgår ALLTID när ett inlägg är sponsrat. Vi har turen som har många fina företag bakom oss och som har sponsrat oss med resor och upplevelser (någonting som vi uppskattar massor) och sedan har vi företag som vill “köpa” inlägg på vår blogg och eftersom bloggen har blivit en fin extra inkomstkälla för vår del på senare tid så hjälper bloggen till att stilla vårt beroende av att resa och pengarna ger oss möjlighet att göra fler resor som vi sedan kan blogga om!

Vi hoppas att våra läsare har överseende med att det då och då dyker upp inlägg som är sponsrade… vi gör så istället för att “bomba” bloggen med blinkande banners till höger och vänster 😉

Ni som har bloggar… har ni sponsrade inlägg på era bloggar? 

20 comments

 1. jag har ärligt inte orkat engagera mig i sponsrat eller i annonser. :)

  jaaa det var sjuukt kul!

  Reply
 2. Jag kan inte komma ihåg att jag blivit irriterad över eller tyckt att det varit jobbigt med sponsrade inlägg på er blogg. Däremot blir jag irriterad då det är för många banners. ;p Själv har jag inget sponsrat (förutom det lilla som blogg.se kan lägga in själva) eftersom min blogg ändå är ganska liten och jag har nog aldrig heller strävat efter att tjäna pengar på den. Skulle jag få ett erbjudande skulle jag säkert tänka igenom det, så länge det inte skulle bli ett stressmoment för mig. Jag vill kunna känna att jag kan låta bli att blogga på en vecka om jag har mycket att göra och att det faktiskt är okej. :)

  Reply
 3. Måste bara tillägga att jag inte riktigt kände igen mig i att det blivit mer sponsrade inlägg på bloggen, så jag gick in i den kategorin och kom fram till varför jag tyckte så. Ni skriver helt enkelt inläggen på ett bra och intressant sätt så man tänker inte det första man gör att det är reklam för något. Det finns andra som skriver på andra sätt och då blir det så uppenbart att det faktiskt är reklam och ibland kan det lysa igenom att de nog inte är så intresserade av det de skriver själva, och då blir det också tråkigt att läsa.

  Reply
 4. Så länge ni tycker det är ok att skriva om en specifik sak eller grej är det ju bara roligt att få läsa lite "annat" också. Förresten så får vi ju nya resor för det!

  Reply
 5. Tycker alltid det är roligt att läsa er blogg!

  Reply
 6. Inget jag störs av :).

  Reply
 7. Klart att får man ska få lite betalt för all tid man lägger ner på att blogga och berätta om sina resor! Inget konstigt med det tycker jag.Önskar jag själv kunde få lite mer av den varan!

  ps. Den nya app-restaurangen var verkligen super bra!

  Reply
 8. Jag hade sponsrade inlägg på den andra bloggen jag hade, men har inte orkat lägga upp en ny profil på sidan jag använde mig av. Har inte märkt att ni har så mycket sponsrade inlägg faktiskt.

  SV:
  Har tyvärr inga bilder från festen. Kom inte ihåg att fota alls faktiskt, vilket är väldigt olikt mig.

  Reply
 9. Delta gärna i min tävling där du har chansen att vinna valfritt smycke från glitterboxen.se (suuuuuper enkla regler!!) :-D
  -> http://linnhahne.blogg.se/2012/november/tavling-vinn-valfritt-smycke-2.html#comment

  Reply
 10. jag har märkt att det blivit mer sponsrade inlägg, men det är inget jag stört mig på :p

  Reply
 11. Äh, det tycker jsg inte gör någonting! Det är ju bara bra att de ger er chansen till att resa mer :)

  Reply
 12. Jag störs då inte av det:)

  Reply
 13. Sponsrade inlägg är bättre än en massa banners! :)

  Reply
 14. Upplever inte att ni har mer än någon annan blogg jag följer, och ibland är det bra inlägg som blir sponsrat :)
  själv kör jag inget sånt.

  Reply
 15. Någon då coh då har jag det!

  puss

  Reply
 16. Det är bra att man kan få betalt för tiden man lägger ner på bloggen! Jag tycker att sponsrade inlägg är ok, men det är en avvägning mellan hur mycket sponsrade inlägg man kan ha, för atat innehållet fortfarande ska vara intressant för läsarna. Jag tar in sponsrade inlägg ibland, men jag brukar vilja att det ska vara relevant, typ handla om resor eller något som är intressant. Jag har en policy mot spel på bloggen, så då blir det ju automatiskt att jag säger nej till en hel del... Men som sagt, självklart ska man få tjäna lite när man lägger ner så mycket tid!

  Reply
 17. Nu är jag tillbaka efter en lång bloggpaus, varför jag varit borta kan du läsa om på min blogg i ett litet inlägg..
  Ni ser ut att må bra iaf :) Kram!

  Reply
 18. tkr inte ni har det mkt sponsrade inlägg på er blogg :)

  Reply
 19. Det är inget som jag har reagerat på, så många har det inte varit. Det är ju toppen att ni har en extrainkomst och blir sponsrade, på så vis så blir det ju fler reseinlägg sen :)

  Reply
 20. jag brukar också ha sponsrade inlägg och tycker inte att det gör något om ni har det :)

  Reply

Leave a reply