Anna Ankas Jul!

Vi sitter och tittar på Anna Ankas Jul och diskuterar lite kring denna människa.
Mini stör sig som tusan på henne och säger att hon är så himla korkad. Jag håller faktiskt inte med, jag tror att hon är en riktig affärskvinna.
Nej… hon kanske inte är den vassaste kniven i lådan men hon är nog inte så korkad som hon utger sig för att vara.

Hon är väldigt provocerande och har p.g.a. detta gjort sig ett namn för sig själv. Hon är inte bara Paul Ankas fru, hon är sin egen… Anna Anka som snackar om avsugningar, baktalar alla och irriterar med sin dialekt.
Men… hon tjänar pengar på det! Ingen av de andra Svenska Hollywoodfruarna är så omskrivna som hon är.

Enligt mig så är hon lite av vad Anna Nicole Smith var… en blondin som bara spelade över och lät kamerorna följa med på galna upptåg!

Vore himla kul och höra vad ni tycker…

Är Anna Anka bara en korkad blondin, eller en smart affärskvinna?

Detta betyder dock inte att jag håller med, gällande vad som hoppar ur hennes mun, utan jag menar hennes image!


Bildkälla

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

24 comments

 1. Sen är hon ju rätt barnslig också måste jag tillägga... Älskar att skoja om sex... Kan hon nåt annat eller? Haha :)

  Reply
 2. Tycker hon är ganska klumpig i sina uttalanden. Å andra sidan gör hon det säkert med flit för att hon vet att det är provocerande och hon vet att hon får uppmärksamhet. Tror inte hon kan leva utan uppmärksamhet ^^ På det sättet är hon ju rätt smart, men frågan är ju hur smart det är att uttrycka sig så klantigt och bli hatad av nästan hela folket :D

  Reply
 3. Jag tycker hon är ganska konstig. För ibland kan hon säga väldigt bra grejjer som man kan hålla med om och ibland är hon riktigt blåst men jag tror hon vet att blonda blåsta bimbos är bra tv, kanske hon kör på det :) För ingen vill ju se en tråkig Anna anka.

  Reply
 4. Hejsan, fin blogg du har:)

  Reply
 5. en korkad blondin som är helt förvirrad hahahah vill så gärna träffa henne och sätta henne på plats med några ord .......hon snackar ju skit om alla och att alla är så himla fula ...hon ser fan sj ut som ett spöke...lr nån som inte ha ätit på ett år !

  Reply
 6. sv: ja det förstår jag :D

  Reply
 7. Alltså, hennes åsikter och tankar och allt sådant är ju faktiskt riktiga, om man tänker efter. Men på grund av att hon säger annat massa skit så glömmar man bort det där som är bra. Sättet hon uttrycker sig på, med personangrepp och störande dialekt och skratt, gör henne inte heller direkt klokare.

  Reply
 8. Yes självklart har jag det (: bara att lägga till mig (:

  Reply
 9. Jag garvade genom hela programmet :) Samtidigt som hon faktiskt är en fruktansvärd kvinna så vet hon ju hur man får uppmärksamhet och publicitet.

  Reply
 10. jag tycker hon är fruktansvärt smart hon, jag tror dock hon vet precis vilka citat och meningar som säljer som låter lite.. onödiga knaske, så ja.. tror hon är riktigt duktig :)

  Reply
 11. Hon är smart..skrattar hela vägen till banken :P

  Reply
 12. nej man får skilja på korkad och vad man själv anser vara "dum i huvudet" korkad är hon absolut inte för då skulle hon inte ha lyckats med nånting.

  Reply
 13. sV: Hahah okej! Nej jag missade programmet, hur var det?? :)

  Reply
 14. Sv: Hahahaa eller hur, men man får ta vad man hittar ;)

  Reply
 15. Avskyr kvinnan och kommer alltid stå för mitt argument " Om man klarar av att bli känd för sin dumhet, oavsett om den är spelad eller ej, så är det något som inte är som det ska". Detta gäller även de jävla fjortisbloggarna...

  Men skillnaden på fjortisbloggarna och anna anka är att Anka är så satans roande! Såg hennes julprogram nu ikväll och garvade dubbelvikt i soffan!

  Reply
 16. sv ja iofs men herregud hur kan man vilja bli så hatad!

  Reply
 17. hon är ju störd! kolla in den fina bilden på henne på min blogg! hahahahaha

  Reply
 18. Ja visst var den...jag tyckte om den och fick julkänsla=) Angående Anna Anka så bojkottar jag hennes program, hon är en smart affärskvinna, men jag tål henne inte. Kram kram

  Reply
 19. är medlem på blogveriter eller vad de heter nu, sen skulle man klistra in en kod på bloggen?! Hur gör man?

  Reply
 20. Haha det var jättekul att titta på hennes julprogram :D

  Reply
 21. men kostar de ngt att bli medlem??

  Reply
 22. Jag har kikat runt på lite olika bloggar och det verkar som att många kollar på "anna ankas jul", vad är detta? Hehe, jag vet vem anna anka är men är det ett program att rekomendera?:)

  Reply
 23. Okej:D men ska jag först bli medlem på att fixa fler besökare?

  Reply
 24. sv: ja det gjorde hon ;(

  Reply

Leave a reply