Är man en viss typ av människa beroende på vilka man röstar på?

Den 19 september är det dags att gå och rösta… det har ni väl inte lyckats missa (hoppas vi inte)!
Men många av oss vet redan vad de ska rösta på och redan nu kan man ju gå och rösta.

Mini och jag kände att det inte fanns någon som helst anledning att stå i långa köer på valdagen och rösta så vi trallade dit och röstade idag 🙂

Det finns vallokaler som har öppet i alla städer så alla ni som redan vet vilka ni hejjar på behöver inte vänta till den 19.
Det var så himla kul när vi kom dit för ALLA som var där tog valsedlar från samtliga partier och lallade bak och gömde sig så att ingen ska se vad man röstar på.

Vi har aldrig förstått hemligheten och varför man inte får fråga vem man röstar på. Alla får väl rösta på det parti som de tror gör bäst ifrån sig eller hur?!

Det känns nästan lite som att välja mellan pest eller kolera bland partierna. Inget parti är något vidare bra men om man nu måste välja (vilket man enligt oss ABSOLUT måste göra) så ska man välja det man tror mest på.

Vi röstade på MODERATERNA… inget med att säga/skriva ut det tycker vi. Vi känner att de faktiskt gjort vissa bra förändringar (och många mindre bra) men det är det parti som tilltalar oss mest.

Är det så att det parti man röstar på säger vem man är som människa? En av våra absolut närmsta vänner är så röd man kan bli men hon och jag tycker lika om väldigt mycket ändå.
Nu frågar vi er kära läsare… Vilka röstar ni på? Skämt åsido…

Varför är det i stort sett tystnadsplikt på vem man röstar på?
Säger ens partival hur man är som människa?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply