B & B Cavaliere Inn – Vårt Råttbo till Hotell 😉

Jun 16, 2012

Eftersom vi valde att flyga ut en dag innan kryssningen börjar så har vi spenderat dagen i Rom.
Mini fick i uppgift att välja ett hotell som låg centralt men ändå nära till tågstationen eftersom vi ska åka till Civitavecchiaimorgon och påbörja vår kryssning.
Missförstå oss rätt gällande rubriken… Vi är absolut inte kräsna av oss och har bott på hotell tillsammans med kackerlackor och fimpar i air conditionen under tidigare resor.
Vi bor på B & B Cavaliere och läget är KANON! Vi är 1 km från centrum och 200 meter från tågstationen. Rummet hållerinte så hög standard men hade varit helt ok om det inte varit för priset: 700:- per natt och falsk marknadsföring till tusen.
* AC i varje rum… jodå, att den sedan inte fungerar har de glömt att nämna så vi har ca: 35 grader på rummet nu,     svårt att inte klaga på värmen 😉
* TVn fungerar inte… visserligen gör det inte så mycket för vi är på tok för trötta för att titta på TV.
* Personalen kan inte ett ord engelska så vi har ingen aning om när frukosten serveras imorgon, hahahaha    visserligen ganska spännande att se om vi kommer att bli utan frukost eller inte 😉
Om hotellet kostat si sådär 300:- per natt så hade det varit toppen men 700… det är på tok för mycket med tanke på vilka brister som finns här.
* När vi skulle be om en extra kudde så märkte vi att personalen gått hem och hotellet är obemannat.
Hahahaha jisses va vi gnäller. Helt ärligt så är det bara värmen på rummet som gör oss galna. Och ja en sak till… de förra gästerna har lämnat lite juice i kylen och det står kvar till oss!


Nog klagat… Imorgon checkar vi ut och efter förhoppningsvis frukosten så tar vi tåget till Navigator Of The Seas och påbörjar vår underbara kryssning i medelhavet.
Nu ska vi kika på vilka utflykter vi ska boka in oss på under kryssningen. I vanliga fall så kan man boka sina utflykter hemifrån men vi gör det när vi kommer ombord istället!
Lite bilder från hotellet hmmm märker att kameran förskönat det lite:


Hissen är ingenting för klaustrofobiker 😉

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018