Back In Sweden!

Efter mycket om och men har vi hittat tillbaka till Sverige och till Paradisvägen. Resan gick bra men jisses så trött man är. Ingen ro och ingen vila… imorgon är det dags för jobbet igen!

Efter att ha fått en hel del kommentarer om kryssningsfartyget som gick på grund i Italien kikade vi in på Aftonbladet och kikade. Det är oerhört tragiskt och beklagligt att detta har hänt. Någonting som skall vara en underbar semester slutar i en tragedi! Det som vi vill att ni ska tänka på är att detta är väldigt, väldigt ovanligt och med tanke på alla kryssningsfartyg som finns där ute så är olycksstatistiken väldigt låg.

Vi hoppas att detta inte påverkar er negativt och att ni eventuellt väljer att avstå från att kryssa för det är verkligen ett underbart sätt att se världen på samtidigt som man solar och badar och njuter av livet!
Vi hoppas att dödsantalet inte stiger mer utan att resterande människor hittas vid liv. Det var tydligen fel på hela evakueringssystemet på just det fartyget. Vi hade drill där alla var tvugna att vara med och där vi fick klara direktiv hur man skulle göra vid eventuell evakuation och vi kände oss 100% säkra under båda kryssningarna och vi är övertygade om att ni också kommer att göra det ifall ni väljer att semestra på en kryssning!

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply