Bara en bild som valdes bort…

I inlägget om “projekt fotografering” fick ni se vilka bilder jag valde ut att ha till mitt projekt. Denna vecka ska vi lära oss att redigera bilder – kan vara bra eftersom det inte är någonting som varken Mini eller jag ägnat oss åt tidigare 🙂
Det finns så himla mycket vi vill visa, tusentals inlägg som vi vill publicera och jag är inne i en period då jag är galet sugen på att skriva. Hoppas att det håller i sig för det känns så himla skönt!
Nu är jag i Kalmar igen och som tur är så åker jag hem i morgon igen så det är inte så farligt. Det är nästan så jag börjar vänja mig vid att sova själv men det är bara nästan 😉
Här kommer en bild som jag först tog till temat ledsen. Anledningen till att den valdes bort var för att jag var rädd att den inte var tydlig nog. Själv är jag galet nöjd med den så jag vill visa den här!
sadapples

6 comments

 1. Jag förstår den och tycker att det är en väldigt bra bild! :-)
  Härligt att du är så sugen på att skriva!!

  Reply
 2. Jag fattar vad du menar den andra var tydligare med budskapet.

  Reply
 3. Underbar bild!

  Reply
 4. Vad duktig du är på att fota.

  Reply
 5. Wow vilken bild.

  Reply
 6. Roligt projekt.

  Reply

Leave a reply