Bästa Traderare, (eller vem som nu läser detta)!

Troligtvis har Ni vunnit en eller flera auktioner av oss och nu ber vi som sagt om en tjänst.

Har Ni en minut över och vill ha en liten extra gåva med i leveransen GRATIS så ber vi Er om en tjänst…

Vi är medlemmar på en sida som heter Gratisbio och just nu så är vi med i en tävling där det handlar om att få med så många som möjligt på så kort tid som möjligt.

Sidan innehåller inga spam eller mailbomber som kommer att invadera Er mail utan man väljer själv ifall man vill vara med och samla poäng eller inte.

Ifall man vill så kan man samla poäng till biobiljetter, presentkort mm. mm.

Men för att inte ta upp mer av Er dyrbara tid så kommer helt enkelt vår vädjan att ni “offrar” 30 sekunder, klickar på länken nedan och registrerar Er (eller kopierar länken), givetvis helt utan kostnad och utan förpliktelser!

 

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=154404

 

Det är väldigt viktigt att Ni använder Er av just den länken och ifall ni klickar runt på sidan först och sedan väljer att registrera er så se till att det står Bringblingtoeverything under texten värvare!

 

Som tack för hjälpen och besväret så kommer vi att skicka med en “kudde” med det senaste inom glidmedel för alla åldrar. Det innehåller massor av nyttigheter och vårdar huden samtidigt som det hjälper till att förebygga svampinfektioner, verkar återfuktande och är väldigt lent.

Får Du med din man, barn eller kompis så skickar jag givetvis fler gåvor!

 

För Er som inte vill ha glid men som vill ha något annat så är nästa inlägg fullt med kläder. Ifall Ni ser någonting Ni gillar så får Ni gärna detta plagg som tack för hjälpen!

Detta är självklart inget tvång eller krav utan det är bara vi som ber om en tjänst och erbjuder er en gåva som tack för hjälpen!

 

För Er som väljer att hjälpa oss och registrerar er, maila oss gärna så jag vet i vilka paket gåvorna ska läggas i samt ev. hur många!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply