Benutrymme kan vara viktigt ;)

Alla som någon gång har flugit i vanlig ekonomiklass vet om att det sällan finns tillräckligt med benutrymme. Vi hade väldigt ”benplatsbrist” när vi flög till Budapest och Mini kunde inte ens sitta rakt för knäna slog i stolsryggen framför.

Som tur är så har vi världens bästa Inger som bokar alla våra flyg till oss och hon tänker på sådana detaljer som vi själva inte hade gjort… som att välja vart man vill sitta även om man reser ”budget”. När det finns platser kvar framme eller vid nödutgångarna så bokar Inger oss alltid på dessa platser och gudarna ska veta att det är stor skillnad på benutrymme och benutrymme…

Detta gäller framförallt om man ska sitta på ett flyg i 10 – 12 timmar!

Ifall ni vill kan Inger hjälpa er också att boka era flyg. Big Travel har sitt huvudkontor i Kristianstad men man måste inte bo där för att boka. Det är bara att ringa 044-123400 så får ni hjälp (fråga gärna efter Inger)!

Självklart gäller detta inte endast flygresor utan alla typer av resor som ni kan tänkas göra!

Tusen tack från våra ben till Inger 😉

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. Om Inger säger att hon kan boka nödutgångar i förväg så tror jag att Inger drar en liten penna med er. Nödutgångsplatser kan/får bara incheckningspersonalen boka då de måste säkerställa att personen i fråga är fullt frisk och kapabel att hjälpa till vid en eventuell nödsituation (man vill ju inte gärna att en person med t.ex. bruten arm sitter där).

    Reply

Leave a reply