Bli av med ditt avfall smidigt och miljövänligt!

Jag tillhör den kategorin människor som har ganska svårt för att slänga saker. Jag ger gärna bort det som jag inte använder och jag övar ständigt på att inte vara så beroende av materialistiska saker. Ofta är det lättare för mig att göra mig av med t.ex. kläder om jag först tar foto på dom. På detta sätt vet jag att det finns förevigat på bild 🙂 hahaha det gäller ju att hitta sina egna vägar som gör att det fungerar för en!
Mini och jag tar ofta med oss kläder, leksaker och annat till utlandet när vi reser och lämnar det på eventuellt barnhem, kyrka eller någonstans där människorna faktiskt behöver det.
Ibland har man dock saker som inte kan komma till nytta för andra som t.ex trädgårdsavfall och om man själv har svårt att frakta bort det så kan man kontakta Junkbusters, ett företag som kommer och ställer en container som man kan lasta in allt skräp i och sedan kommer de och forslar bort “skiten”. På deras hemsida kan man tydligt läsa vad det kostar att beställa container eller säckar så man slipper otrevliga överraskningar = värt mycket!
Det uppskattas alltid med företag som är tydliga med sin prisbild och som inte lägger till dolda avgifter och skatter!
Ni har också möjlighet att välja containrar i olika storlekar så att det passar just era behov! En annan sak som är bra är att de städar upp efter sig 🙂
Skärmavbild 2014-06-18 kl. 08.33.52

Natten mellan torsdag och fredag åker Mini och jag till Grekland för att segla och vi har ett par dagar i Aten. Jag har letat upp några alternativa ställen som vi kan lämna kläder på så resväskorna kommer att maxas med kläder när vi åker ner dit så lämnar vi det som vi inte använder längre där på plats!

 

5 comments

 1. Bra grej det där! :-)

  Reply
 2. Det lät ju bra!

  Reply
 3. Lät smidigt o lätt.

  Reply
 4. O en sådan hade jag verkligen behövt!

  Reply
 5. Ja man har såååååå hemskt mycket skräp!

  Reply

Leave a reply