Bloggkvällen i Malmö

Här kommer lite bilder från Bloggeventet i Malmö! Det absolut bästa var att få träffa Silla! Fy tusan vilken härlig människa och hennes svägerska (tror jag att det heter) var superhärlig hon också. Det var människor som jag absolut vill träffa igen och som jag vill att Mini också ska lära känna!
Det bästa med bloggträffen var utan tvekan att träffa människor som man bara känner genom bloggar!
För övrigt så kommer jag vara brutalt ärlig och säga att eventet inte var så genomplanerat för det hände ingenting direkt. Visst lottades det ut saker med jämna mellanrum men annars så var det verkligen bara mingel… jag hade nog förväntat mig lite mer än 3 timmar ståendes vid ett bord 😉
Men som sagt jag är sååååå glad att Silla och jag äntligen sågs och hon är verkligen lika härlig i verkligheten som hon är på bloggen!
Vi hade ändå en trevlig kväll men det berodde på folket och inte på eventet!
Nog skrivande nu… det är dags för bilder

Maya, Lajna och  jag på toaletten för killar det är sant… vi går på toa ihop 😉

Världens bästa Silla:


Lajna:

Hanna som höll i eventet:

Maya med trubaduren:

Silla med sin snygga svägerska och jag… hahahaha Silla blir nog fotad av en annan kamera;

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply