Bloggläsare VS Bloggkommentatorer!

Jag har funderat på detta ett bra tag nu. Vi har ju fått fler läsare (vilket vi älskar) och vi får då också fler kommentarer.
Jag är alltid väldigt noga med att läsa inläggen från de som kommenterat vår blogg. Om man mäker att de tar sig tid att komma till vår sida och läsa det som vi skrivit så vill ju jag självklart se vad de har skrivit.
För att förenkla det hela så kan man säga att vi följer alla bloggar som följer oss!
Vi svarar inte på alla kommentarer…MEN vi kommenterar alla kommentarer.
Om någon t.ex. skriver till oss: Vad gör du? Jag tror faktiskt inte att den personen är genuint intresserad av att veta vad Annika & Daniel i Åhus gör just nu, nej de vill nog att man ska kila in på deras blogg och se vad de har skrivit och kommentera där.
Vi gör det… kommenterar andras inlägg, oavsett om personen ställer fråga till oss eller inte… som jag sa, jag går in på alla bloggar som kommenterat hos oss!
I vanliga fall så skriver vi inte med så här “pressad” text för det kan bli jobbigt att läsa men jag är faktiskt lite nyfiken på att se vem som tar sig tid till att läsa allt detta dravell och vem som bara skriver och frågar vad man gör, hur man mår osv. Jag har ju på känn vilka som läser och vilka som vill ha besökare… En sak är säker alla bloggare vill gärna ha besökare till sin sida och vi är inget undantag. Vi har dock inte så mycket tid att lägga på bloggen så vi vill ägna vår tid åt de som ägnar sin tid åt oss.
Nu har jag nog tjatat klart för denna gång och jag vill veta ifall ni håller med mig? Är alla kommentarer, bra kommentarer eller vill ni gärna ha kommentarer som har med ert inlägg att göra? Ska bli kul att läsa kommentarerna till detta inlägg 🙂
Ha det bäst allihopa såhär dagen före nyår!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply