Bloggvärde!

Hittade en sida som räknar ut hur mycket värde bloggen har (rent ekonomiskt då)

Hmmm… är det mycket eller lite?

Kika HÄR för att kolla vad era bloggar är värda!

Men fråga mig inte hur de räknar ut värdet!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

7 comments

 1. hon kanske ska låta bli att snacka skit om sånna och sånt som hon inte har en aning om.

  Reply
 2. Men hallå?? vad är detta för påhopp på Annika???
  Är det något som hon INTE är, så är det dum i huvudet!!!
  Jag kommer på Torsdag den 19/11, jag jobbar på Onsdag, det är en " måstedag"!!!!
  LOVE YOU!! Kramis er Ullcie

  Reply
 3. känner du mig? Har du igentligen någon aning om vad du kommenterar? Jag kan skicka ned polisrapporten ifrån när Christian fick psykspel och skulle döda oss med sitt hemvärnsvapen för att han TRODDE att jag var otrogen.. Sen kan du söka upp enJennie Lindroth (hon sitter på en motorcykel på bilden)
  på facebook så kan nog hon tala om att det faktiskt var han som var otrogen och inte tvärt om. Sen kan du ju kolla upp med marianns ex så kan nog han tala om att mariann var otrogen mot sitt ex med christian, lite komiskt va? Dessutom har dom satt datum när hon och christian träffades INNAN jag kastade ut honom!!
  När han väl bestämde sig för att flytta ner till skåne så lovade Christian barnen att han skulle komma och hälsa på en gång i månaden med det tog ett helt år innan dom träffades igen och efter det så dröjde det 1½år innan Christian kom på att han hade barn igen och då sa SOCIALTJÄNSTEN ifrån att jag inte kunde skicka ner några barn när det gått så lång tid eftersom dom var så små när dom träffade honom sist och för att han inte ens brydde sig om hålla kontakten osv. Jag har inget körkort och det tar 7 TIMMAR att åka till åhus härifrån så det är inte lätt att hitta någon som har lust att åka i 14 timmar för att köra christians barn till åhus det kanske du fattar utan större tankearbete??
  Nu är det 4½ år sedan han träffade sina barn i 2 dagar! och innan dess så var det 1½år sedan han träffade dom. På 6år så har han träffat barnen i sammanlagt 3 veckor och 2 dagar och det är INTE mitt fel!
  På 6 år så har dom fått 1 julklapp och 1 födelsedagspresent var som Mariann köpte (varsitt halsband och armband dom tunnaste länkarna hon kunde hitta) dom påstår hon att jag kastade men sanningen är att jag kastade skiten EFTER att det gick sönder och jag tror nog dom flesta normala människor fattar att tunna kedjor går sönder när som sitter på småbarn och att man inte sparar på trasiga saker!? Dessutom var det barnens farmor som gav dom presenterna i Februari!
  Dessutom hade vilken mamma som helst i min situation tyckt att barnens pappa är en idiot, man flyttar inte så långt bort så det blir en omöjlighet att träffas, man slutar inte ringa, man skiter inte i att köpa presenter och julklappar osv. osv. listan kan göras lång på vad en förälder absolut INTE slutar göra!
  Barn behöver BÅDA sina föräldrar! Jag lever för mina barn och ser att dom mår dåligt över att han inte bryr sig! Han har ingen aning om vad han utsätter sina barn för så enligt mig är han enloser och den största idioten på denna jord och om den åsikten stör dig så låt bli att läsa då!

  Jag tar ensam hand om mina barn och jag gör det bra!
  Christian lät sin son Robin hamna hos fosterföräldrar istället för att ta hand om honom när pojkens mamma inte klarade av det längre, helt ofattbart att man kan sjunka så långt!
  Dessutom så har jag slutat läsa Mariannes blogg för hon är en falsk och vänder saker till sin fördel tex.som att bara godkänna vissa kommentarer så det ska se bra ut för hennes del och det hon skriver är helt ointressant i mina ögon och hon har i alla dom här åren haft olika "ja" sägare på sin sida som hållit med henne och trott på hennes skitsnack. Är du en av dom?
  Och jag tänker fortsätta ogilla christian livet ut för inget kan förlåta det han gjort mot sina barn även om han nu skulle fortsätta bry sig just nu. Och har jag lust att skriva min åsikt i min blogg så kommer jag fortsätta göra det för det är min blogg och mitt liv det handlar om.

  Reply
 4. hehe tur att det finns fler:)

  Reply
 5. godmorgon :D

  Reply
 6. vad fina bilder på dig/er :)

  Reply
 7. väldigt söt blogg:d
  ALLLT BRA?:d:*

  Reply

Leave a reply