Blooper 6: Tagen av Polisen i USA

Vi var på jakt efter en jätte (jo bokstavligt talat). Vi var i Joliet och skulle hitta Joliet Jackhammers maskot och fota den.
Efter att ha letat och kört runt väldigt länge inne i stan så märkte vi att vi körde mot enkelriktat. Så klart så kan man inte bara svänga av i lugn och ro och låtsas att man inte kört olagligt. Nej med vår tur så måste man ju möta Polisen just där och just då… när man kör mot enkelriktat 🙂
Polisen stannade oss så klart och vi bad om ursäkt och förklarade att vi inte var från USA, att vi letade efter en maskot och att vi blivit förvirrade och körde fel.
Det visade sig att maskoten inte längre var kvar utan att de plockat ner den. Polisen sa att det var ok, inga problem att vi kört mot enkelriktat och sedan var han vänlig nog att guida oss ut från stan och tillbaka på Route 66.
Den bilden som ofta ges när det gäller Amerikanska Poliser är inte så bra men troligen var denna Polis så snäll för att Joliet är en liten stad och där är de ofta mycket mer hjälpsamma.
En sak är säker… hade vi kört mot enkelriktat i Sverige så hade det blivit en dyr läxa 🙂
Route-66

10 comments

 1. Vilken tur att det gick bra :)

  Reply
 2. Ni hade tur. Enligt Tv-serien COPS hittar dem alltid crackpipor i bilarna de stannar!! :P

  Sv: Det får vara något att se fram emot. Detta gäller ju bara mitt eget hus, och jag kan ju inte hålla mig borta från ström och rinnande vatten :)

  Reply
 3. Ja med er tur så klart ni ska träffa på polisen

  Reply
 4. Vilken otur.

  Reply
 5. Tur ni inte fick böter.

  Reply
 6. Vilken upplevelse

  Reply
 7. Inget roligt alls.

  Reply
 8. Hoppsan vilken tur ni hade där ;)

  Reply
 9. Schyst polis!

  Reply
 10. Det var vänligt av polisen!
  I Sverige är de tyvärr inte lika förlåtande.. :P

  Reply

Leave a reply