Blooper 7: Oj vi är i Tjeckien!

Vi var i Polen och skulle åka och titta på ett kapell som var fullt av dödskallar = morbidturism på hög nivå!
Vi ställde in GPSen i bilen och begav oss iväg. Det var oerhört vackert där vi körde i landskap och det kändes nästan som att befinna sig i filmen “Sound Of Music”. Vi väntade bara på att någon tjej i flätor skulle komma dansandes och sjungandes över kullarna!
Tjeckien

Plötsligt säger Mini:
– Vi är inte i Polen längre!
Jag trodde att han menade utsikten och att det inte kändes som att vi var i Polen så jag sa inget utan påpekade bara hur fint det var.
– GPSen har tagit oss till ett annat land!
När jag fattat att han menade allvar kollade jag på skyltarna och mycket riktigt… vi var inte längre i Polen!
Det visade sig att GPSen tagit oss via Tjeckien. Det var absolut inte meningen men vi körde på och bägge var väldigt osäkra på vart vi skulle hamna. Efter att ha kört x antal mil så tog vi oss över gränsen till Polen igen.
På kvällen när vi kom hem fick vi höra att vi kört helt fel och att vi inte hade i Tjeckien att göra! Det var väldigt fint där så vår miss gjorde ingenting men nästa gång kommer vi att stanna i Tjeckien längre och inte bara köra förbi 🙂

Tjeckien

6 comments

 1. Haha, roligt! :-D

  Reply
 2. Haha oj, tur ni kom rätt igen :)

  Reply
 3. Jag hade brutit ihop om jag plötsligt insett att jag befann mig i ett helt annat land... :P

  Reply
 4. Trevlig att ni besökte ett land till.

  Reply
 5. Tja vad säger man?

  Reply
 6. Ni såg iallafall lite mer.

  Reply

Leave a reply