Bota flygrädsla med hjälp av en App?!

Det känns som att det idag bokstavligt talat finns en app för alla ändamål. Av en slump hamnade jag bland appar som botar flygrädsla – allt från gratis till 75:- för en app.
Efter lite spanande upptäckte jag dock att de flesta inte har några recensioner så det är svårt att veta hur effektiva dessa apparna faktiskt är!
fear of flying appJag är väldigt nyfiken på huruvida dessa fungerar och botar flygrädsla. Jag kan tänka mig att de fungerar för de som tror på det och de som “bara är rädda” att flyga men inte för de som har fobi för det. Det är ju galet stor skillnad på rädsla och fobi.
Jag gillar inte alls att flyga men jag kom på att jag inte orkade sitta på ett flyg i kanske 13 timmar och våndas så jag bestämde mig för att sluta tramsa och sluta vara rädd – tankens kraft är fasiken magisk ibland!
Jag känner inte att jag vill lägga pengar på en sådan app bara för att testa vad det är men attans va nyfiken jag är!
Rubriken till inlägget har både utropstecken och frågetecken eftersom jag tycker att det är toppen om det fungerar men samtidigt så är jag nog lite fundersam på om det verkligen botar flygrädsla?!

Någon av er som testat?

6 comments

 1. Haha, det finns nog verkligen en app för a l l t numera! ;-)
  Jag har aldrig varit rädd för att flyga, men insåg det lite extra mycket i somras på väg till Tanzania då de sa att det skulle komma lite turbulens och jag efteråt tänkte typ: Var det inte värre än så!? Fast å andra sidan blev jag visserligen lite nervös först då de sa det, och hade hela planet börjat skaka hade jag kanske inte varit lika kaxig längre... Vad är det värsta ni har varit med om då det gäller turbulens?

  Reply
 2. Finns verkligen appar för allt.=) Har inte testat någon av dessa men jag är iofs inte flygrädd heller.

  Reply
 3. Nyfiken på om det fungerar :)

  Reply
 4. Ingen app kan hjälpa, jag tror inte på det iallafall

  Reply
 5. Är man rädd så är man.

  Reply
 6. Ibland finns det lite väl många appar

  Reply

Leave a reply