Breaking Bad – Being Great!

En hyllning till en av de bästa tv-serierna ever!
Mode är kanske inte min starkaste sida och alla som känner mig vet att jag till 90% springer runt i mjukisbyxor eller mysisar som jag kallar det. Om det inte är mysisar så är det sådana byxor som fiskare använde förr – alltså lite “hippie” inspirerade med låg gren.
Jag har faktiskt några mysisar som jag tycker är riktigt fina och som är köpta på Victorias Secret.
När jag sprang på Breaking Bad mysisar i Hollywood så tvekade jag inte en sekund att köpa dem även ifall de egentligen var för män (det finns en liten knapp som avslöjar att det är byxor till pojkar).
Breaking-bad-pants
Så vad har detta med resor att göra?! Inte mycket faktiskt men jag är så förälskad i dessa så de förtjänade att få ett eget inlägg. De kostade inte mer än 70:-SEK så nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte flera par. Men så är det väl alltid… ge någon ett bett av en macka så vill man ha hela mackan 🙂
Och nu kom jag på att det visst har med resor att göra – Mini fotade faktiskt dem på flygplatsen i Ontario, Canada så there you go 😉
Breaking-bad-pants

Breaking-bad-pants
När man hunnit bli 34 år ung så är det också plötsligt viktigare att kläderna är bekväma än att de är fina – de tiderna är förbi! Men tro det eller ej men jag tycker att dessa byxor är tokfina!
Edit: Jag hade redan tidsinställt inlägget till i morgon när jag kom på att jag skulle se ifall de fanns att köpa på nätet ifall någon av er blev lika kär i dem som jag är. De är köpta i en affär som heter Hot Topic (länk) och det visar sig att jag springer runt i byxor till killar som jag redan visste om men tydligen så är det pyjamasbyxor! Hahahahaha inte så konstigt att de är så bekväma!!!

Vi vill också be er som inte röstat på oss och som tycker att vi är värdiga att komma till final genom att rösta på oss genom att klicka på bilden eller att klicka HÄR

Vår sida heter Bring bling to everything och adressen hit är www.bringblingtoeverything.com
Man kan bara rösta till den 4:e så det är 2 dagar kvar… hoppas hoppas!

One comment

  1. Ja det är väldigt kul att få vara med i tidningen och tycka till om de man gillar :)

    Mjukbyxor är en himla bra uppfining :D

    Reply

Leave a reply