Bring bling to everything på förstasidan… IGEN!

Oj så kul, det är faktiskt inte alls länge sedan som vi var med på förstasidan (då gällande ett besök till Ullared).
Döm min förvåning när jag tog hem mailen och såg att kommentarerna bara haglade in 🙂 Superkul att vårt inlägg om Tiger Woods hamnade där!

Och för alla nya som hittat hit… Välkomna!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

31 comments

 1. Kul att ni hamnade där igen :)
  Kramas

  Reply
 2. råkade trycka på "enter"

  Det hade tänkt att säga är att jag fullständigt håller med, otrohet är otrohet. Tycker bara att eftersom det var så många visar det ganska tydligt hur sjuk tiger måste vara. Hur kan man inte känna skuld på någon nivå åtminstone?

  Reply
 3. Sv: ja men det låter inte dumt. Skulle resa men det blev nog inställt pga snön så det blir nog samma :) kram

  Reply
 4. Sv: Haha jag hade inte velat göra pannkakor åt honom nu dock, det förtjänar han inte! Nej jag såg också det igår :( Usch ja. Vad händer i helgen? kramar

  Reply
 5. "Skönt att det inte är en lång skoldag :)"

  Svar: Verkligen!<3 Det här var nog en av de skönaste skoldagarna i mitt liv. : )

  Reply
 6. Sv: Ja visst är de! Vilken fin blogg du har, man känner sig helt "hemma", haha. Jag klarar knappt av att se bilder på Tiger mer, en natt drömde jag att jag gjorde pannkakor åt honom för jag hört så mycket om honom nu. Stackars Elin alltså :(

  Reply
 7. Jag håller med dig om att otrohet, är otrohet vare sig man är Olle från Sundsvall eller Tiger Woods. Däremot tycker jag att det är respektlöst och snuskigt att gotta sig i andras elände. Fast så är väl kändislivet, alla vill ha en bit av kakan, och många av de påstådda älskarinnorna som trätt fram, har förmodlingen inte varit i närheten av Tiger, utan vill tjäna pengar på sin historia.

  Jag tror visst att Tiger och Elin hade kunnat lösa sina problem. De är inte det enda paret, som går igenom otrohet. Älskar man varandra tillräckligt, och klarar av att förlåta och gå vidare, speciellt när man har barn, så tycker jag att det är det rätta alternativet.

  Tyvärr, har de mer att kämpa emot, då de blivit offentligt uthängda.

  //Anna

  Reply
 8. Härligt :) så ska det låta :D svara på kommentarer är viktigt!

  Reply
 9. sv: hej :) jag tar ungefär 40 kr för en header :) Beror på hur komplicerad den är men runt omkring det priset tar jag :) hör gärna av dig om du är intresserad :)

  Reply
 10. Fan vad nice :) jag tycker halsbandet var extra coola

  Reply
 11. Vad roliggt :D GRATTIS =)

  Reply
 12. Sv: Ja det är både enkelt och gott.
  Jag satt och mummsade på några igårkväll förmför en film. =)
  Älskar både nötter och choklad.

  Reply
 13. tack så mycket! det känns väldigt bra att få ut sig lite av tankarna... jag och min pojkvän har bara gemensamma vänner, och ingen av dom vill jag prata med i risk för att dom berättar för honom eller dömer mej och tycker jag överreagerar : (

  Jag kommer absolut tänka på barnets bästa i första hand, men mår inte jag bra i förhållandet så måste det såklart ta slut hur ont det än gör..

  Reply
 14. Sv: Men det är ändå bra! för annars brukar man bara se ett brunt streck susa förbi och det är synd eftersom de är så vackra. Ganska mystiska djur är de! Kram!

  Reply
 15. Vad roligt att du hamnade där :D fler kommentarer är alltid kul, svarar du på alla?

  Reply
 16. sv. Vad jobbar du med? :)
  Själv är man klar med städningen :) Känns skönt haha

  Reply
 17. Det är mysigt när det snöar. Det jobbiga är bara de som är ute på vägarna och inte kör med skallen i detta väder. Kram kram

  Reply
 18. Sv: Ja det var jättepinsamt för dig :P Nädå, det var det inte. Det är ju kanske inget man måste se, gillar man det inte behöver man ju inte titta :)

  Måste säga att din header är sjukt fin :)

  Reply
 19. Ja vi är fortfarande tillsammans, även om jag fortfarande är väldigt osäker på hur jag ska göra. En del av mej vill kasta ut honom med huvudet före, men en annan del vill inte släppa honom... Han gör allt han kan för att gottgöra mej, nu stannar han hemma hela tiden och han städar och massa. Men ibland blir det nästan för mycket, jag vet ju inte om han kommer göra om det igen, för nångång vet jag ju att han kommer vilja gå ut och festa med sina vänner. Att han skyller på alkohol tycker inte jag är någon ursäkt, jag har vart omåttligt full utan att röra en annan man...

  Reply
 20. tack så mycket :D allt bra med dig?

  Reply
 21. Här blir det fredagsmys och imorgon kanske det blir en tur till bion! =)

  Reply
 22. sv. Visst är den? :) Att regn kan få en att må så bra? haha

  Reply
 23. sv; okej :) Men det finns ju andra glöggsorter som är goda :)

  Reply
 24. Sv: Va sött! Är de tama så ni kan mata dem och så? Ekorrar är underbara djur de med! Kram!

  Reply
 25. Hihi, jag tyckte om alla, men speciellt den med fjärrkontrollen, jag trycker som en tok med stirrig blick när den inte gör som jag vill=)

  Reply
 26. vilka roliga och smarta tankeställare :)

  Reply
 27. Ja, det där var verkligen bra funderingar<3

  Reply
 28. Kul tankeställare
  Kram

  Reply
 29. tack vad glad jag blir :D kul att det uppskattas!

  Reply
 30. varsågod! den är verkligen värd att prövas :D underbar!

  Reply
 31. tack så mkt! :) hoppas du haft en fin kväll!

  Reply

Leave a reply