Bucket List – The Amboy Shoe Tree

May 27, 2015

Jag har tidigare publicerat ett inlägg om The Amboy Shoe Tree men det var häftigt nog för att få vara med på Bucket List också. Det är alltså ett träd (det var ett träd en gång i tiden) där folk hänger skor av en eller annan anledning. Jag kan tänka mig att det är lite som “lovelocks” där kärlekspar lämnar hänglås för att visa sin kärlek.

I detta fall är det skor och inte hänglås men det känns lite som att principen är densamma. Och helt ärligt… om jag inte bara hade haft ett par skor med mig till USA så hade jag kanske också lämnat ett par här – lämnat ett avtryck liksom 🙂

Bucket List - The Amboy Shoe Tree

Bucket List - The Amboy Shoe Tree

Bucket List - The Amboy Shoe Tree

Bucket List - The Amboy Shoe Tree

Bucket List - The Amboy Shoe Tree

Bucket List - The Amboy Shoe Tree

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018