Bungee Bird Feeder!

Detta inlägg kanske inte har med resor att göra men det har absolut att göra med det där extra – bring bling to vardagen liksom. Det är också extra relevant eftersom jag skrev två saker om fåglar när jag var på Kristianstadsbladet. Den ena texten som jag skrev (jourhavande reporter) handlade om en kvinna som hade ringt in och var orolig för att hon hade hört att nätet från talgbollar skadar fåglarna – att de skär sig på nätet i munnen och att de dör eftersom de inte kan äta. Som tur är så kollade jag upp det och det visade sig att det bara var en skröna men nu har jag hittat en underbar talggubbe som kan användas istället för dom vanliga (och ganska tråkiga) talgbollarna!

Bungee Bird Feeder!

Säg hej till världens finaste och fräckaste talgboll gubbe:

Bungee Bird Feeder!

Denna skönhet kommer att pigga upp både fåglarna som äter och dig som tittar på den! Och det finns inget nät – bara ett bungee- rep runt frömannens ben så ingen risk för fåglarnas hälsa (för er som ändå väljer att tro att nätet från talgbollar kan skada fåglarna).
Det finns bara en nackdel med denna skönhet… priset. £10
Finns att köpa här. eller klicka på bilden nedan 🙂

Bungee Bird Feeder!

2 comments

  1. Vilken cool uppfinning! Nice med något annorlunda liksom! :D

    Reply
  2. Hej!
    Det var ett tag sen jag kickade in här, har haft så mkt annat att göra, men ser ju ut att vara som det brukar här med era härliga semesterbilder :) Är ni på semester nu :)?

    Reply

Leave a reply