Burst My Bubble – Vi vill resa!

Under massvis med år nu så har Mini och jag kunnat planera och resa utan att behöva tänka på så mycket. När familjen är ens chef på jobbet är det alltid lättare att få ledigt och åka iväg på spännande äventyr!
I våra planer för vintern ingick en resa på två månader (destinationen var ännu inte spikad). Jag är galet sugen på att åka till Madagaskar, Mini vill se mer av Karibien men oavsett var vi hade hamnat så hade det varit två månader av njutande!
Men eftersom jag nu kommit in på universitetet i Kalmar (jajamen… det ska bli en äkta journalist av mig) så innebär det att två månader är borta från ekvationen 🙁
Jag har inget schema för kursen som går innan jul så jag vet inte ens när skolan slutar och har därför inte kunnat boka någon resa ännu. För att vara vi så känns det som att uteblivet resande blir lite som abstinensbesvär. Jag vill kunna ringa världens bästa Inger på Big Travel och planera nästa resa och jag vill kunna göra det nu!!!!
Samtidigt vill jag inte missa så mycket av skolan att jag inte kommer ikapp. Jo jag vet i-landsproblem så det heter duga men just nu känns det ganska trist.
Ingen har kunnat svara på när “jullovet” är heller och nu börjar de nog tröttna på mig eftersom jag tjatar så mycket om det.
När vi seglar så kommer hela världen vara vid våra fötter men just nu känns det fortfarande avlägset…
Jo jag vet att vi var i Aten för bara någon månad sedan men det räknas liksom inte – 2 veckor är inte tillräckligt! Tack alla ni som läser mitt tjat, det känns bättre nu!
Burst-my-bubble

10 comments

 1. Tack för din kommentar om kaninnaglarna, haha :)
  Å jag vill med ut och resa, jag ligger ju långt efter era äventyr men jag förstår dig!

  Reply
 2. Bästa resenärerna!
  Ibland kanske (??) det är bra att bli extra resesugen✈✈✈

  Reply
 3. Det är något man skulle ha hemma! :P

  Reply
 4. Härligt med alla resor..:)

  Reply
 5. Hoppas ni kommer iväg på någon resa fast att det ej kanske blir så länge som ni tänkt...

  Reply
 6. Hoppas ni kommer iväg på någon resa i alla fall.=)

  Reply
 7. Tja för mig räcker 2 veckor men jag lever ju efter mottot bort bra men hemma bäst;)

  Reply
 8. Trevligt trevlig. Ny resa nya äventyr.

  Reply
 9. Jag förstår verkligen hur du känner, jag har alltid känt mig begränsad av skolan! Det var faktiskt en av anledningarna till att jag ville plugga utomlands, på det sättet skulle jag få tillbringa mer tid just utomlands :) Även om 2 veckor inte är tillräckligt så är det iaf något! :)

  Reply
 10. Jag kan tänka mig hur det måste kännas - vet att ni älskar att resa! Men tänk på att detta bara är en uppoffring som du behöver stå ut med nu under skoltiden. Sen är det fritt fram igen... För mig är det lite samma sak nu på ett sätt då jag får anpassa vilka missionsresor jag kan åka med på efter skolan. Men på tal om Madagaskar så har jag hört att vi ska ha en festival där i augusti nästa år, antagligen i början på månaden, och då skulle jag så gärna vilja åka med. :-) Skulle vara grymt om ni "råkade" vara där samtidigt. En Signs & Wonders Festival med Mission SOS är något alla borde uppleva någon gång i livet... ;-)

  Reply

Leave a reply