Bygga En Pool!

Vi har en stuga som vi en vacker dag kommer att renovera och flytta in i. Fördelen med stugan är att den har en stor tomt… Tillräckligt stor för att vi eventuellt kan ha en riktig pool där!
Visst är det kanske lite onödigt med pool när man har hela havet utanför dörren men det är också något lockande och amerikanskt över att ha en pool hemma, eller vad säger ni?!

Även om det inte är aktuellt att bygga något där nu så kom vi fram till att vi skulle kolla upp vad det kostar att bygga en pool och snacka om att det var enkelt!

Vi valde att få offerter från olika företag i Skåne/Kristianstad på vad det kan kosta att bygga en pool på tomten men man kan få offerter på i stort sätt vad som helst där!

Fördelen är att man inte måste leta efter olika företag utan man bara fyller i vad det är man vill ha offerter på och sedan lämnar man sina uppgifter så som mail, telefon, namn osv. så får man besked med offerter från olika företag… hur enkelt som helst!

Så vad man än vill ha offerter på så är detta rätt ställe. Så himla bra att allting är samlat på ett enda ställe så man inte måste klicka runt på flera sidor!
Och som de själva skriver… Sveriges största marknadsplats för köpare och leverantörer av tjänster!

Så nu väntar vi på att få offerter på vad en pool kan tänkas kosta… hmmm kan nog bli dyrt som pocker!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply