Campz.se – Outdoor & Adventure!

När man planerar en världsomsegling så är det väldigt mycket som man måste tänka på. I dagsläget äger vi till exempel inget tält, någonting som är viktigt att ha med sig när man seglar iväg. Även om vi bor på båten så kan det vara mysigt att gå iland på någon öde ö och tälta, låter det som paradiset eller?

Och vem visste att det finns så himla många tält att välja mellan? Campz.se kommer att öppna sin svenska hemsida i oktober men jag har redan varit inne och kikat på utbudet på deras franska sida. Några av tälten vi fastnat för är:

 

 

 

 

Frågan är om det i slutändan blir någon enklare variant av tält som det första eller andra, eller om vi ska ha lyxigare variant som den tredje eller fjärde?!

Inne på Campz.se hittade vi också en riktigt bra kompass som vi också blev sugna på för nog är en kompass viktig för en världsomsegling 😉

 

Behöver vi säga att vi längtar tills oktober och då deras sida lanseras? Det kommer innebära att vi kan rota bland över 16000 produkter som omfattar allt mellan himmel och jord som har med camping och friluftsliv att göra! En kategori som vi också kommer att böka runt bland är det som rör bergsklättring och vattensporter. Nej i dagsläget är vi inte bergsklättrare men rep och tillbehör ska absolut följa med på vår segling!
Vad vi gillar bäst med campz.se?  Vi är i nuläget mest imponerade av utbudet (som vi sett på bland annat den franska versionen). Att ha allting samlat på en sida uppskattas eftersom man inte behöver plocka ihop sina saker på olika sidor utan köper allt på en och samma plats.

Vi väntar med spänning på lanseringen av deras svenska sida!!!

 

Vi återkommer med update när deras sida är öppen!!! Längtar!

12 comments

 1. Många tänker nog lätt och smidigt tält ;) men varför inte lyxa till det? :)

  Reply
 2. åååh så mysigt med tält! Hoppas ni väljer det rätta ;)

  SV: hahaha visst var den x)

  Reply
 3. Se där :) Dem hörde av sig till mig också tidigare, men det har inte blivit något med inlägget än :)

  Reply
 4. Det roliga är att jag har alltid sett mig själv som sjukt otränad och ovig - det var inte förrän jag började med yoga för ett par månader sedan som jag upptäckte att jag är ju inte alls så ovig som jag trott! Och det allra roligaste är att man ser framsteg så fort, kroppen är ganska otrolig, det krävs inte så mycket för att man ska kunna träna upp sig till att göra positioner man förut trodde var helt omöjliga. Det är väldigt kul att se att kroppen och andningen förändras allt eftersom man praktiserar yoga. Jag kör yogaklass en dag i veckan och hemmaträning ca 1-2 gånger i veckan, hemma jobbar jag inte så mycket på andning utan mer stretch.

  Pssst. Satsa på ett tält som är enkelt att sätta upp, som van festivalbesökare rekommenderar jag ALLTID kupoltält. En annan variant är att använda uppblåsta livbåtar som tält - det gör man på Roskildefestivalen=)

  Reply
 5. Jag gillar då inte att tälta, vill gärna ha en dörr att stänga och låsa om mig.

  Reply
 6. Lite lyx i vardagen skadar ju inte ;) När är det tänkt att ni ska ut på äventyret? :)

  Reply
 7. Kanon med en sida med allt för äventyr

  Reply
 8. Perfekt tips Tack

  Reply
 9. Vågar ni lämna båten helt ensam då?

  Reply
 10. Oj vad längesen jag campade jag måste göra det igen snart.

  Reply
 11. Det sista tältet var häftigt. ^^
  Den sidan låter ju jättebra! :)

  Sv: Tack!

  Reply
 12. tälten ser riktigt nice ut!

  Reply

Leave a reply