“Chickenfoll” = Kycklingmat som Jamaicanska tjejer äter för att få större bakdel!

En rolig “kuriosadetalj” som vi fick lära oss på Jamaica var hur det kan komma sig att tjejerna är supersmala med har väldigt generösa bakdelar.
Alla länder har ju sina preferenser till vad som är sexigt och attraktivt. I Sverige verkar flertalet ha fastnat i “storabröstfällan” medan man på Jamaica strävar efter att få en stor bakdel.
Efter att ha sett massvis med smala tjejer som hade väldigt stora rumpor så frågade vi till sist hur det kan komma sig att vissa är så generöst tilltagna. Jag trodde att det handlade om operationer för att förstora baken men det visade sig att så inte är fallet.
På Jamaica är kyckling utan snack den vanligaste rätten på tallriken. För att kycklingarna ska växa snabbt så matas de med någonting som kallas chickenfoll och som gör att de växer till sig ordentligt på kort tid. Detta är mat som är avsedd för just kycklingar och det är förbjudet att köpa ifall man inte har papper på att man odlar kycklingar. Nu har tjejerna kommit på att genom att äta kycklingarnas mat så blir effekten att deras rumpor växer. Fettet sätter sig bara runt baken på dom så de åker till kycklinguppfödarna och köper maten där… eller rättare sagt tabletterna då maten kommer i tablettform.
Vi som inte är vana vid det reagerar på dessa bakdelar och tycker att det ser lite “udda ut” (milt uttryckt) men på Jamaica så är det en klar fördel… the bigger the better!
Vi försökte hitta svaret på hur tusan man kom på att det bara sätter sig runt baken på kvinnorna men tyvärr så var det ingen som kunde svara på det!
Fotobevis… faktiskt inte, det kändes inte rätt att fota någon som man sedan “hänger ut” i bloggen så till detta inlägg kommer istället bild som vi hittat via googles bildsök 😉

Det som är väldigt intressant är att någonting som vi uppfattar som “udda och konstigt” anses vara någonting fint och sexigt och vice versa!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

7 comments

 1. Undrar vilka konsekvenser det där får förutom att man får en större bakdel...

  Reply
 2. Nja jag gillar då inte stora bakdelar.

  Reply
 3. Tänk vad det måste skada kroppen

  Reply
 4. Usch säger jag.

  Reply
 5. Hemskt att tjejerna går så långt.

  Reply
 6. Upp till var och en att bestämma hur man vill se ut o till vilket pris.

  Reply
 7. Stackars höns....... O korkade brudar

  Reply

Leave a reply