Chokladbollar, Karameller i papper, Randiga Karameller…

kombinera en karamell som är randig med en som är i papper och *KABOM*. Bomberna är värst, eller nej chokladen är värst och kolan är inte så farlig.

Alla som spelar spelet vet redan vad det handlar om och det har ingenting med resor att göra. Däremot kan det gå under kategorin att roa sig när man är på resande fot. Allt fler hamnar i samma familj, vänner hjälps åt och låser upp banor och ger varandra liv.

Jag tycker att det är superkul! Färgglatt och svårighetsgraden varierar, från att man klarar banan på första försöket till att man sitter fast i någon vecka!

Om någon inte vet vad jag pratar om så handlar det om Candy Crush Saga. Jag ÄLSKAR DET och Mini bara skrattar åt mig när han hör hur Annica och jag pratar om chokladbollar och bomber. Det är inte en tävling, bara ett roligt spel som aldrig tar slut får vi hoppas!

 

Candy Crush är gratis och finns att ladda ner till telefonen eller spela på Facebook.

7 comments

 1. Älskar spelet! Kom till bana 130, sen gick det sjutton inte. Har bestämt för att inte heller köpa liv, chanser m.m så gav upp och avinstallerade det...
  Tog väl två veckor och nu har jag börjat om :-P
  Beroendeframkallande..? Nä, inte alls! ;-)

  Reply
 2. Har aldrig provat det och är inte intresserad av att prova.

  Reply
 3. Hihi det där spelar jag inte..jaaa e riktigt sugen på mammakryssningen..

  Reply
 4. Superroligt spel!

  Reply
 5. Jag älskar det.

  Reply
 6. Finns inget bättre spel.

  Reply
 7. Jag har klarat det fram till 107

  Reply

Leave a reply