Cloetta Pops Crunchy!

Godis är ju så gott och efter saltlakrits är choklad det godaste som finns! Vi fick äran att testa nya Pops Crunchy från Cloetta och även om tanken var att det bara var Mini och jag som skulle njuta av chokladen och göra en utvärdering så var Katta framme med labbarna och snodde åt sig lite…
Resultatet blev att vi alla som var på kontoret tryckte i oss allt… hahaahha om inte det är bra betyg så vet jag inte vad som är det 😉

Utvärdering:
Det var den perfekta kombinationen av sött och salt. Chokladen är söt och sedan har de smaksatt med lite salt. Jo det låter som en konstig kombination men det var faktiskt en perfekt kombo.
Baren var något sötare jämfört med kuddarna och jag tror att vi alla tyckte att det var den som var snäppet godare förutom pappa som föredrog “kuddarna”. Det kan vara för att baren innehåller med choklad (tror vi).
Supergott och absolut någonting som vi rekommenderar er att prova. Vi har hört att de är svåra att få tag på men för tusan… om vi hittade dom i lilla Åhus så måste de ju finnas över allt eller hur?!
Det enda som var synd var att det goda tog slut för snabbt. Kanske påsen borde ha mer innehåll så alla får smaka… som det är nu så är det en påse för en person (eller kanske 2) men inte för ett helt kontor som ska gotta sig!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply