Closer to reality!

Nu när man påbörjat studierna är det vissa som har mailat och frågat hur det går. Tusen tack alla ni fina för att ni tar er tid att titta till oss, det uppskattas verkligen!
Jag befinner mig för närvarande i Kalmar och åker hem på onsdag. Jag sover på ett hostel som ligger nära skolan och troligtvis är det här som jag kommer att fortsätta att bo beroende på hur ofta jag måste vara i skolan 🙂
För närvarande är det i snitt 3 gånger i veckan och det är mycket billigare för mig att betala 195:-/natt än att skaffa lägenhet här. Missar jag inte studentlivet då? Jo det gör jag väl men det känns inte som någon förlust för min del, det har jag redan varit med om innan! Däremot så har jag många fina klasskompisar som är helt underbara så det känns toppen!
Jag kämpar på med litteraturen och har den första tentan om ca 2,5 veckor… plugga, plugga, plugga!
Men attans va kul det är att faktiskt plugga för att bli JOURNALIST! På papper och inte bara på hobbynivå 🙂

Nellikulama Temple på Sri Lanka:
110102 - 8190 (kopia2)

 

11 comments

 1. Ni har jag visserligen inte mailat, men jag får väl göra det så jag inte får höra gnäll om detta i framtiden! ;)

  Sv: Ja, jag menade naturligtvis Minis ATV! :P

  Reply
 2. Är säkert jag som inte hängt med i svängarna riktigt, men pluggade inte du i Stockholm?

  Reply
  1. Jo hon läste där men nu läser hon i Kalmar på högskolan.

   Reply
 3. Du är sååå duktig!

  Reply
 4. Grattis!

  Reply
 5. Tråkigt med all pendling.

  Reply
 6. Ditt liv går i 100km/h

  Reply
 7. Det är strongt att läsa sååå länge.

  Reply
 8. Kul att du uppdaterar dagligen fast du har så mycket att stå i

  Reply
 9. Kul :)

  Reply
 10. Kul att du trivs och att det verkar gå bra, lycka till med allt pluggande! Själv pluggar jag också, är så otroligt mycket att göra hela tiden, speciellt när man försöker jobba mycket vid sidan om för att slippa lån.. Sitter just nu med en hemtenta och ingen kommer vara gladare än jag när den lämnas in ikväll och nästa kurs inte början förrän på måndag, får vara ledig en hel helg som dessutom är jobbfri! :D

  Reply

Leave a reply