Come On… Lurendrejeri eller vad!!!

Här är ett litet axplock som jag printscreenat från mailen:
fuskfusk

fusk

fusk

Ni förstår säkert var jag är på väg med detta… alla mail som är bedrägeri och inget annat.
Det som är mest skrämmande är att man titt som tätt läser i tidningarna om att folk blivit lurade på detta sätt. De får ett mail där det står att de av någon anledning måste verifiera sitt konto och när de gör det så kommer bedragarna åt kontonumret och tömmer kontot!
Många som dagligen sitter med Internet är förmodligen vana vid sådana mail och raderar dom innan utan att klicka på några länkar. Det som vi inte visste var att det kan räcka med att klicka på länken som är bifogad för att ens konto ska tömmas = helt galet!
Usch att sådant finns. Tjäna egna pengar och sluta skimma andra!

Har ni fått sådana mail?

17 comments

 1. Jag får såna mejl hela tiden... Men man vet ju att det är lurendrejeri, som tur är :)

  Reply
 2. Hemskt det ser så äkta ut, som tur är har jag inte råkat ut för detta.

  Reply
 3. Jag förstår mig inte på dessa människor som luras så.

  Reply
 4. varför inte tjäna egna pengar?

  Reply
 5. De vet ju inte vem de lurar tänk om det är någon som inte har det så bra ställt. Tänker de ens denna tanke?

  Reply
 6. Jag brukar inte få såna mail. Självklart får jag mail där jag förstår att de försöker lura mig på pengar, men då syns det verkligen direkt att det är ett sånt mail också. Jag har aldrig fått från någon som utger sig för att vara Swedbank t.ex. : Fast såna verifierings mail från paypal då man precis gått med får väl alla..?

  Reply
 7. Har också fått sådan. Extremt vanliga idag.

  Reply
 8. Har råkat ut för sådana mail.

  Reply
 9. Vilka hemska människor som luras så.

  Reply
 10. Varför lura stackars människor? Börja jobba istället säger jag!

  Reply
 11. Man borde ge fängelse till de personer som skickar dessa mail.

  Reply
 12. Inga sådana mail än så länge, hoppas slippa dem. Men tur att folk varnar om dem så att man bara kan slänga mailen ifall man får ett.

  Ha det fint, kram kram.

  Reply
 13. Jag har fått sådana mejl om swedbank. Men jag öppnade dem aldrig.

  Sv: Tack så mycket! :)

  Reply
 14. har hört om det där.. Helt sjukt!

  sv: tack! :)

  Reply
 15. Jag får sånt hela tiden också :/

  Reply
 16. Har fått flera sådana från Swedbank, och jag har inte ens swedbank ;)

  Reply
 17. Ja har inte fått de men ja känner folk som har :/ Orka försöka lura folk :S

  Reply

Leave a reply