Decemberutmaning – Dag 2 – Vår första kärlek.

Annika – Utan snack här, denna var väldigt enkel… Min absolut första kärlek var Michael Jackson. Jag var upp över öronen förälskad och jag var helt säker på att jag en dag skulle gifta mig med honom. När jag var 15 tog egot över och jag var helt övertygad om att om Michael Jackson bara fick träffa mig så skulle det bli vi 😉
Det var inte så att han var en superstjärna och jag var en fjortis som inte hade en chans… anledningen till att vi inte var ihop var helt enkelt geografi och okunskap… Jag var här och han var där!
När jag blev lite äldre så försonade jag mig med tanken på att han och jag kunde vara vänner istället 😉

Mini – Min fru är min första kärlek, eller första och enda är mer rätt! Innan dess så har jag spenderat mitt liv med att leta efter just Annika – min blivande fru.

awwwee… nu kan ni undra om det verkligen är Minis svar eller om Annika skrivit detta själv 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply