Delfinal 1 – Cookies N Beans, vidare till andra chansen!

Wooop woooop vi är vidare, eller rättare sagt Cookies N Beans är vidare till andra chansen = så himla bra!
Det var en riktigt bra dag igår med massor av skratt, prat och nervositet.  Jag var så himla nervös när de skulle ropa upp vilka som gick vidare så jag var svettig. Hahaha det är kul hur engagerad man kan bli.
Charlotte (från Cookies N Beans) var en riktig pärla och tusan va duktiga dom var! Nu har vi nöjet att se dom igen när det är dags för andra chansen!

Inger, Timmie och Frida är så himla underbara människor och man kände sig som ”en i familjen” även om jag aldrig träffat varken Frida eller Timmie innan! Tusen tack för att jag fick följa med!!!!! Tusen tack för ALLT!

Jag fotade ganska så mycket men det är inte jag som är fotografen i familjen så fotona blev inte så bra (men bättre än inget). Här nedan kommer lite foton från kvällen… superbra start med många bra artister. Visst var det väl ett bra program?!melodifestivalen2013karlskrona

melodifestivalen2013karlskrona

melodifestivalen2013karlskrona

melodifestivalen2013karlskrona

melodifestivalen2013karlskrona

melodifestivalen2013karlskrona

melodifestivalen2013karlskrona

Nu är det dags för mamma och mig att åka till Malmö… shopping på schemat. Mini är i Polen så jag hittar på skojigheter nu för att få tiden att gå snabbare 😉

 

11 comments

 1. Visa låtar blev bättre när man fick se uppträdandet, så några låtar var ändå helt ok :)

  Reply
 2. Tror jag skippar melodifestivalen i år, men tur att de du hejar på gick vidare! :)

  Reply
 3. Måste ha varit en helt fantastisk kväll!

  Reply
 4. Ja du börjar utan mig... Vi ska ju på Eurovision !

  Reply
 5. Såg programmet o de var verkligen bra, söta tjejer o bra sjunger de. De kommer gå vidare.

  Reply
 6. Missade programmet men ska se reprisen.

  Reply
 7. Drar de redan igång?

  Reply
 8. Super show jag såg den på tv ej live.

  Reply
 9. Visa låtar var super men visa.. Man undrar vem väljer ut dem.

  Reply
 10. Ja nu drar karusellen igång!

  Reply
 11. Jag satt och funderade var Morris var - men så fanns han med på sista bilden! :P

  Reply

Leave a reply