Det där med vykort…

0,1 kalorier gör man av med när man slickar på ett frimärke. Det innebär att man måste slicka en väldans massa frimärken för att nå sin drömvikt den vägen 😉
Mini och jag skickar ALDRIG vykort. Dels för att vi har fullt upp med att uppleva världen och dels för att alla vykort skrivs på samma sätt…
Hej vi har det  bra här i ………… det är 32 grader och väldigt fint….. bla bla bla.
Och om sanningen ska fram – hur många av er sparar vykorten ni får? Det är knappt att man läst det färdigt innan det hamnar i papperskorgen!
Men sedan är vi lite motsägelsefulla för visst finns det någonting nostalgiskt och fint med vanlig postgång? Idag sker allt via Internet, vi missar fester som vi är bjudna till på grund av att vi inte kollar vår facebook?!
Många väljer att posta ett vykort till sig själva från varje land som de besöker, en ganska fräck idé. Vi kommer nog att skicka vykort till våra mammor från varje hamn vi kommer till när vi är ute och seglar 😉
dolphin

8 comments

 1. Jag sätter mina på kylen sen får de sitta där typ 6-12 månader... :) Jag gillar snigelpost! Man blir glad av att få annat än räkningar och reklam i lådan :)

  Och Tack för i går! Ett hejdundrandes party som vanligt! Smörgåstårtorna var kanon! Hoppas Minis hål i huvudet är bättre idag!?
  Kramas

  Reply
 2. Skickar aldrig heller vykort längre, om vi får något så sitter det uppe någon månad sen så slänger vi dem.

  Reply
 3. Jag spar aldrig vykort - speciellt inte om det är från Radiotjänst!

  Reply
 4. jag har med slutat skicka vykort MEN jag tycker faktiskt det är väldigt kul att få kort själv! Eller jag tycker överhuvudtaget det är kul att få post som inte heter "räkningar" eller "reklam". hehe

  Reply
 5. Sv: Ja, det kommer att vara lite roligare och gå lite snabbare! :P

  Tusen tack för i helgen!

  Reply
 6. Jag har varit utomlands sammanlagt fem gånger och aldrig skickat ett enda vykort. Det blir liksom inte av. Men om jag någon gång skulle skicka ett har jag bestämt mig för att inte skriva ett traditionellt om hur fint det är och hur varmt det är. Det är en sak som är säker... :-D

  Reply
 7. Jag skickar ALLTID vykort till min farmor när jag är utomlands :) Hon älskar när hon får vykort från världens olika hörn och hon sätter upp dem på väggarna hemma i sin lilla lägenhet :) Annars skickar jag inte till någon, för det är ju som du säger, alla ser allt på Internet ändå ;)

  Reply
 8. Jag tycker det är rätt roligt med vykort, men jag brukar själv inte skicka några. :p

  Reply

Leave a reply