Detta är en Blogg… Ingen Chatt!

Jag har skrivit om det tidigare men nu känns det som om det är dags igen. Efter ett långt samtal med Lajna känner jag mig motiverad 🙂
Kommentarer är alltid kul, det är nog alla bloggare överens om! Men håll med om att det är skillnad på kommentarer och kommentarer?!
Jag förutsätter att alla bloggare lägger ner tid på sina inlägg och vi är inget undantag. Ibland har man skrivit något som man är riktigt nöjd med och man väntar med spänning på att läsa kommentarerna gällande inlägget.
Nu ska inte alla ta åt sig av detta, många av er tar er tid att läsa vad vi skrivit och kommenterar kring inläggen, något som uppskattas massor! Detta inlägg vänder sig till just de som inte kommer att läsa detta!
Ni som läser och kommenterar inläggen… ni vet vilka ni är och vi vet vilka ni är 🙂

Men ärligt nu… hur kul är det att kika in bland sina kommentarer och se något i stil med:
* Fin blogg (ok, tack. När du går in på den som kommenterat så står det 1000 tack bland deras kommentarer… hmmm nu känner jag mig verkligen unik och att du menade när du skrev det i vår blogg)
* Vdg? (Detta betyder tydligen Vad gör du?! För det första… Bryr någon sig som man inte känner, vad man gör nu? för det andra… Pallar man inte ens skriva ut hela frågan?!)
* Jag har köpt nya skor/byxor/tröja/bil. Klicka in och säg vad du tycker! (Ja… det hade jag hemskt gärna gjort. Jag hade tagit mig tid att läsa ditt inlägg och kommentera vad jag tycker men nu lägger jag lika mycket tid på din blogg som du gör på min… sv: ok!)
* Vilken fin bild du har i headern! (Vilken av dom? Du har inte ens hunnit se bilden innan du skrev det för den växlar efter 3 sekunder… Busted!)
Ja visst är de! (Jag har tagit mig tid, läst ett inlägg och kommenterat t.ex. att dom skorna är jättefina. Som svar får jag då… Ja visst är de! Men… det var ju det jag skrev! Finns det något mer att säga?)
Jag tror att ni förstår vad jag menar och jag tror att ni alla, mer eller mindre känner igen er!
Självklart kan man ställa frågor om det är något man undrar över men då ska det vara vettiga frågor som man faktiskt vill ha svar på!

Innan har jag alltid fortsatt att artigt kommentera alla bloggar som kommenterat hos oss, även om det varit “onödiga” kommentarer. NO MORE! Om du kommenterar dumt så får du dumma svar tillbaka!

Hahaha detta är ett “tungt” inlägg med mycket text och inga bilder. Kan nu de som faktiskt skummat igenom texten här vara med och håna de dumma kommentarerna och svaren som att trilla in under detta inlägg!
Ett bevis på att de varken läst eller bryr sig utan bara vill höja sin statistik!
Hahaha ska bli så kul att se kommentarerna *evilskratt*

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply