Disneyland Paris = Paradis!

Disneyland i Paris har funnits i över 20 år nu och tro det eller ej men vi har fortfarande inte varit där. Självklart finns det med på vår “måste göra lista” och vi har redan planerat att vi skulle vilja ta kidsen (Oscar “fisas” och Natalie “Mufasa”) med oss och sticka dit några dagar.
Eftersom både Mini och jag har överskott på barnasinne kvar så är vi övertygade om att vi hade uppskattat det lika mycket som kidsen.
Disneyland Paris beskrivs som en värld där drömmar blir verklighet och det är vi övertygade om är sant… både för barn och vuxna 😉

Det som lockar oss väldigt mycket att åka dit inom en snar framtid är den nya ljusshowen som de skapat inför 20- års jubileet och som kallas Disney Dreams. Hur bra kommer den att vara på en skala tror ni?

Inte nog med alla karuseller och attraktioner som finns här… det finns parader, uppträdanden och så mycket aktiviteter så kameran lär ju gå varm!
Och med 2 kids som älskar stå framför kameran kan det ju inte bli annat än bra…
disney

Sist vi var i Paris så hade de strejk under alla dagar som vi var där så det fanns inte så mycket för oss att göra. Men skam den som ger sig – det ger oss bara en anledning att åka till Paris igen eller hur?!

Ving erbjuder resor till Disneyland Paris och man hittar flera olika fördelaktiga erbjudanden, som att få helpension inkluderad i priset eller bo där 4 nätter men betala för 3!
Självklart är det inte alla som kanske i första hand tänker på att besöka Disneyland när de befinner sig i Paris och vare sig man vill åka till Paris för att besöka Disneyland (som vi vill göra) eller bara besöka staden så finns det någonting för alla inne på Vings hemsida

Och för alla er som också vill till Disneyland Paris… vänta inte utan var med i tävlingen som Ving håller i och ta chansen att vinna en resa för er och er familj till Disneyland!
v2_bloggtavling3

Den som inte tävlar har inte en chans att vinna eller hur?!
Vinnaren får inte bara ta med sin familj till Disneyland Paris utan får även äran att skriva ett resereportage till deras magasin Vings värld och självklart blogga om det!
Vi känner oss redo att packa väskorna och ta kidsen till Paris… blogga och njuta av livet och av varandra, hänger ni med?! 😉

 

 

 

18 comments

 1. hänger med ;) hehe

  Reply
 2. Åhh, det skulle Robin älska!
  För många många år sen var jag på Disney Wold i Florida! Verkligen minnen för livet :)

  Reply
 3. Roligt att åka till Paris och besöka Disneyland. :)

  Reply
 4. Jag har varit på Disney World i Orlando, men inte Disneyland i Paris. Äääälskar ju Disney, så måste så klart dit någon gång :) Pojkvännen och jag planerar att åka till Paris i början på maj för att fira vår sexårsdag, men då kommer nog inte det hinnas med, men då får man en anledning att åka snart igen ;)

  Reply
 5. Disneyland är en dröm för mig med! Dit SKA jag minsann åka någongång :)

  Reply
 6. Ni får heeeemskt gärna ta med mig också! :D

  Reply
 7. Det var inte magsjuka som tur var :)

  Lycka till i tävlingen!! Kram

  Reply
 8. åh dit vill jag!

  Reply
 9. Supersöta barn! Vad roligt om ni åker dit.

  Reply
 10. Vadå varit superroligt om ni åkte di.

  Reply
 11. Ååååå barn är för härliga.

  Reply
 12. Ni har så söta barn. Hur gamla är de?

  Reply
 13. Vilken rolig tävling.

  Reply
 14. Vad roligt om ni kommer dit!

  Reply
 15. Kan någon vinna den så är det ni, för du skriver sååååååå bra.

  Reply
 16. åh jag måste vara med och tävla! alltid velat åka dit!

  Reply
 17. Dit har jag alltid velat åka! Men med en liten som väldigt snart är här så får nog resa vänta några månader ;) Håller tummarna för er! Kram!

  Reply
 18. åh så roligt!!

  Reply

Leave a reply