Dissar Fluffbabes (även om jag handlade massor)!

När det är rea och saker som jag älskar (mycket reserelaterat) så brukar jag ofta gå BANANAS och nu urartade det lite smått 😉
Jag kommer i detta inlägg att visa vad jag köpt men jag kommer också att DISSA företaget jag köpte sakerna av, låter konstigt jag vet men samtidigt som jag är toknöjd med mina inköp så tycker jag att det är fult av företaget FLUFFBABES att lura sina kunder på nätet.
Detta inlägg är alltså inte alls för att “promota” deras webbshop utan snarare tvärt om… rörigt jag vet men ni kommer förstå varför!
Först lite översiktsbilder över inköpen:


Detta köpte jag i en affär som finns tillfälligt i Kristianstad och som heter just Fluffbabes. Tydligen så har de bestämt sig för att enbart driva försäljning via nätet. Utförsäljning innebär självklart billigare varor vilket innebär “so far so good” 😉
Det som jag stort vill Dissa är att de behållit sina tokhöga priser på nätet så för alla som inte bor i Kristianstad så är det fullt pris som gäller = sjukt orättvist!

Jag kommer att i senare inlägg beskriva produkterna lite mer (vissa av dom) för jag är så himla nöjd över som men här nedan följer en lista över vad jag betalade jämfört med vad sakerna kostar på nätet!

Första priset är vad jag betalade och priset med fetstil är vad det kostar på deras hemsida!

Bandage: 49:-/st     vs     229:-/st Skillnad: 180:-/st
Väsktags: 25:-/st     vs     89:-/st Skillnad: 64:-/st
Adapter: 50:-          vs     199:- Skillnad: 149:-
Skor: 399:-             vs     999:- Skillnad: 600:-
Ögonmask: 249:-     vs     499:- Skillnad: 250:-
T-shirt: 79:-            vs      499:- Skillnad: 420:-
Strumpbyxor: 37:-   vs     149:- Skillnad: 112:-
Paraply: Gratis!       vs      199:- Skillnad: 199:-
Passhållare: 35:-     vs      159:- Skillnad: 124:-

Total skillnad på vad vi sparade genom att köpa i affären i Kristianstad mot om vi hade handlat på nätet: 2406:-kr och då får man inte glömma att frakt tillkommer så man kan säga att det blir ca 2500:- billigare!

Missförstå mig inte… jag har ingenting emot att Fluffbabes tjärnar pengar och har stora påslag på sina varor (även om skillnaderna är sjukt stora) men det som är så dåligt är att de inte sänkt varorna på hemsidan utan låter de vara lika höga som innan.
Alla stackare som handlar via deras hemsida blir ju lurade!!!!!

Usch för sådana företag… därav ingen länk 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply