Djuriskt på Inkaleden!

Det är mycket pustande och frustande längst med Inkaleden och för det mesta så handlar det om människor som pustar och frustar men man stöter även på lite djur längst med leden.
Den första dagen fanns det också åsnor och hästar som vi mötte eftersom det finns en by längst med leden och de stackarna måste ta sig till stan och handla mat osv.
Sedan hade vi dessutom en följeslagare under hela leden, en hund i tröja som förhoppningsvis tillhörde någon av bärarna.
inca-trail

inca-trail

inca-trail

inca-trail

inca-trail

inca-trail

inca-trail

inca-trail

Underbart vackra Peru. Underbara och jobbiga Inkaleden 😉

13 comments

 1. Oj har ni aldrig sett på ett allsångs program!? :)
  Ok vart ska ni åka då då :)?

  Reply
 2. sv: Ja, jag älskar den låten :)

  Så fina djur.

  Reply
 3. Mm gillar också dem mycket, min sambo undrar dock vad jag ska med alla armband till. Har massor olika :)

  Fina bilder på dem söta djuren.

  Reply
 4. hihi vilka sötingar!

  Reply
 5. Söta!! :)

  Reply
 6. Som sagt, när ni svänger av innan gården Bärbäck så ska ni ut i hagmarker och här finns det både åsnor och hästar som är mycket nyfikna, de lär springa mot er när ni kommer vandra kan jag nämna. Efter hagmarken så går ni i skogsterräng och här finns trollberget där man kan ta sig in via en smal springa, efter detta besök i trollskogen så går man över en liten bäck och upp på en grusväg och sedan vidare i skogen en bit innan ni vandrar ned mot Bleckenstad Gård som har diverse goda produkter till salu. En mindre karta med lite beskrivningar finner ni på östgötaledens hemsida. klicka här för att hoppa dit.

  Reply
 7. Fortfarande förvånad över att ni gjorde det

  Reply
 8. Jag älskar era bilder!

  Reply
 9. Vilka söta djur

  Reply
 10. Tyvärr är Miljon fortfarande inte frisk. Det sitter i hovleden och det tar alltid lång tid att läka. Snart ska han till veterinären på ny kontroll.

  Reply
 11. vad mysigt med lugna djur i omgivningen! men den där läskiga larven hade man kanske kunnat klara sig utan ;)

  Reply
 12. att rida på hackamore utan martingal är ju värre än att rida med martingal. Den gör ju så att det tar jämt över och inte bara i ena skänkeln. Att man skulle kunna knäcka nosryggen vet ja inte men tycker att det inte borde gå just av att man tex försöker stanna hår då de flesta hästar ställer sig om man skulle ta i så hårt.. iallafall de jag sett. men däremot i en olycka borde det ju inte vara omöjligt vid tex av ramlingar osv. Menar du att när man har en martingal så verkar bara den skänkel vars tygeln man håller i men om man rider utan martingal så verkar båda skänklarna även om man bara tar i en tygel?

  Reply
 13. gamla delar. Åtta tappra vandrare tillser att det intas förfriskningar i hamnen där även diskussioner om starttid för nästa dags topptur samt vilka som ska följa med dit vidtar. Vi anländer till det gamla bekanta pensionatet där vi bott tre gånger tidigare. Kaffet står dukat på balkongen och vi känner oss extra hemtama och ser med tillförsikt redan fram emot nästa dags höjdarupplevelse trots de lite trötta kropparna.

  Reply

Leave a reply