Dr. Oetker Pizza Tradizionale – Speciale!

Som testpilot för Smartson får man möjlighet att testa olika produkter gratis och denna gång var det dags att testa och utvärdera Dr. Oetkers Pizza Tradizionale, en stenugnsbakad pizza. Det fanns ganska så många att välja mellan så efter lite bryderier och samvetskval så föll valet på Speciale… en pizza med salami, skinka och champinjoner.

Den kostar runt 30:- men det verkar som att de ofta har erbjudanden. När jag var och hämtade ut vår pizza så fick man 3 för 69 så bara man håller utkik efter erbjudanden så kan man komma billigare undan!
Så hur smakade den?
Den var god. Först blev jag lite tveksam eftersom degen såg så tjock ut och jag är inte så förtjust i “panpizzor” men degen var faktiskt jättegod!
Pizzan var god. Den var godare än de andra frysta pizzorna som finns på marknaden (av de som vi smakat) men en pizza bakad på en pizzeria är vassare. Däremot så är det inte rättvist att jämföra så för priset på pizzerian är betydligt mer än 30:-.
Helt klart en pizza som är värd att kasta in i ugnen när man inte är sugen på att harva med middag i köket 😉
En klar fördel är att den bara ska vara i ugnen ca 12-15 minuter medan många av konkurrenternas pizzor ska bakas i ugn i 30-40 minuter!
Nästa gång ger vi oss på mozarella eller någon annan av Dr. Oetkers stenugnsbakade pizzor!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply