Worlds best job!

Vi kan inte skriva det mycket nog… om våra framtidsvisioner och våra planer på hur vi ska överleva. Överleva är visserligen ett väldigt starkt laddat ord men med överleva menar vi helt enkelt att vi ska ha råd att flänga runt hela världen och ha råd att köpa mat och besöka olika platser!
Tanken är att vi ska hyra ut platser på båten så att folk kan segla med oss under sträckor. Troligtvis kommer vi att hitta väl fungerande rutter och köra samma rutt ett par gånger med turister ombord. Inte paying crew i det fallet utan mer “vanliga” turister.
Vissa sträckor kommer vi ha paying crew och eftersom vi hyr ut huset i Sverige så kommer det att komma in en extrainkomst den vägen också.
Min huvudplan är dock att inkomsten ska komma från att sälja artiklar, reportage, krönikor med mera till olika tidningar runt om i världen!
Det är därför som vi nu kämpar oss igenom alla resor till Kalmar – sover ifrån varandra och bara längtar tills jag är färdig med utbildningen.
Detta ser väl inte ut att vara ett helt fel sätt att tjäna pengar på?! 🙂
worldsbestjob

worldsbestjob

Vinet behöver kanske inte vara med i arbetssammanhang – man vill ju göra bra ifrån sig. Målet? Skriva en artikel för alla resetidningar som finns i hela världen! Man ska sikta stort eller hur?!

6 comments

 1. Tror detta kommer bli hur bra som helst. ♥
  Ni kommer nog aldrig landa bara hemma i lilla Sverige utan er arbetsplats förbli hela jorden :)
  Kram fina du ♥

  Reply
 2. Vi funderar en hel del i liknande banor! När vi reser med husbilen tänker vi hyra ut husbåten. Samtidigt hoppas jag kunna skriva in nån liten inkomst... ;)

  Reply
 3. Det låter så galet fantastiskt! Nästan för bra för att vara sant! Men jag tvivlar inte en sekund på att ni kommer att leva det livet en dag, och nån gång kanske jag får för mig att åka med som turist. Skulle vara kul... :)

  Reply
 4. låter underbart om det lyckas! :)

  Reply
 5. Ja ni skulle verkligen passa för detta jobbet!
  Jag skulle absolut följa med er på segling, jag skulle känna mig trygg i ert sällskap!
  vad är det du pluggar nu igen? :)

  Reply
 6. Kunde man inte bara få ha obegränsat med pengar så man kunde resa, resa, resa och bara resa hela tiden!! :D

  Reply

Leave a reply