Drömmar Eller Verklighet?

Att jag är en drömmare är nog ingen nyhet! Det brukar vara jag som drömmer och Mini som försöker behålla lite verklighet i våra liv – en perfekt kombination 😉
För ca: 4 år sedan sa jag till Mini att jag ville segla runt jorden. Då sa Mini att det inte kommer att gå på grund av flera anledningar varav den främsta var att ingen av oss kan segla. Nu 4 år senare säger Mini att det låter som en himla bra idé… att segla runt jorden. Ingenting har förändrats… ingen av oss kan fortfarande segla men vad tusan man kan lära sig eller hur?!
Självklart är det ingenting som vi planerar att göra nu bums utan först ut är att lära sig segla. Vi har en kompis, Janne som har sagt att “han är på” så nu är vi 3 stycken.
Tanken är att besöka världen mestadels och kanske inte seglingen i sig… den är bara ett färdsätt. Det finns massor och åter massor med saker som måste ordnas och planeras och allt det där men en tanke har vaknat hos Mini och en dröm väckts till liv hos mig!
Självklart måste vi ha Internet för utan bloggen blir abstinensen för stor 😉
Som en smygstart till det hela har vi skaffat boken “Alla Sa Vi Skulle Dö” som handlar om 3 personer som inte kunde segla men som en dag köpte en segelbåt och begav sig ut på äventyr!
Det blir ett par kapitel i den idag 😉

Någon som vill följa med jorden runt med oss?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply