Du skulle ha varit här igår…

Alla har sådana människor i sin omgivning – glädjedödarna! Om du till exempel berättar om hur fint det var när du gick en promenad på stranden så får du till svar:
– Jo men du skulle ha sett när vi var på stranden…
Alltid snäppet vassare, bättre och mer upplevelse mot vad du ska ha upplevt. Det är så himla tröttsamt när det gäller sådant. Jag försöker att inte vara en glädjedödare och jag tror att jag lyckas för det mesta med undantag Thailand. Jag har varit i Thailand många gånger med familjen och firat jul och nyår där i x antal år. På den tiden var turismen inte alls så utbredd som den är idag utan vi träffade sällan på andra svenskar där. Phi Phi Island var en obebodd ö och vi var ensamma på hela ön. Phuket bestod av två strandhotell – thats it!
Det är svårt att uppskatta Thailand lika mycket idag eftersom Thailändarna i stort sett pratar svenska idag 🙂
Däremot är jag noga med att inte “rain on their parade” när någon berättar att de ska till eller har varit i Thailand!

Det regnar på Disney World också 😉
disney-world

Alla har sina egna erfarenheter, sina minnen och sina upplevelser och det finns få saker som är så tröttsamma som när andra ska bräcka ens egna erfarenheter!
En stor tummen ner för glädjedödarna!!!

8 comments

 1. Håller med totalt!

  Reply
 2. Ja, usch, jag hatar när folk hela tiden ska ha gjort något större, bättre, roligare än vad man själv har gjort. Eller när man själv ser fram emot att göra något och personer försöker trycka ner... ;(

  Reply
 3. Åh, har varit likadan en gång, därför förstår jag att min msn-vän blev helt galen på mig :( dessutom tog hon mer illa upp än andra. Då hade jag ju ursäkter för varför jag fick skryta (fast jag kallade inte det skryt). Någonstans var jag själv väldigt osäker och därför skulle jag övervinna andra berättelser eller erfarenheter. Nej, nöjd med det man upplever ska man vara nöjd med och inte försöka döda andras glädje. Som du säger har alla sina egna minnen och upplevelser.

  Reply
 4. Jag skriver under på detta!!

  Sv: Jo, tack! Knät mår mycket bättre idag, men jag får nog låta cykeln stå ett tag till! ;)

  Hälsa och krama Mini från mig!

  Reply
 5. Bra skriver! Håller med dig!

  Reply
 6. ååh va kul med disney world :D

  Reply
 7. Mycket bra inlägg, kan inte annat än att hålla med!!

  Reply
 8. Stämmer alla ska vara snäppet värre

  Reply

Leave a reply