Dyrast är INTE ALLTID BÄST!

Då är det bevisat… dyrast är inte alltid bäst!
Även om jag vill påstå att jag försöker att tänka budget (och gör så för det mesta) så finns det vissa tillfällen då ett lågt pris gör att jag automatiskt får för mig att det är skräp!
Detta gäller bland annat vid köp av väskor. En väska får inte vara så billig för då kommer den att gå sönder snabbt då jag är VÄLDIGT brutal mot mina väskor och tar inte hänsyn till var den ligger osv.
Detta har visat sig stämma. En dyr väska i äkta skinn håller längre än en väska för 200:-, framför allt när ägarinnan är Annika 😉
En sak som däremot verkligen motbevisat för oss är att när det gäller en bra dykmask så är det inte priset som är det viktiga!!!
Vi köpte varsinn dykmask för ca 1000:-/st. Det kändes som att maskerna satt perfekt och nu jäklar skulle vi aldrig ha bekymmer med att det läcker in vatten när vi dyker. Gissa om min mask läckte som ett såll?! Hela dyktet gick åt till att tömma masken på vatten vilket i sin tur resulterade i imma på rutan som i sin tur gjorde att jag inte såg ett skit!
Missförstå mig rätt… masken i sig är kanon… det är inget fabriksfel på den och företaget är kända för att göra kvalitetsmasker men masken är inte rätt för mig och min ansiktsform.
Det är inte så lätt att i en butik välja en mask och veta hur den kommer att sitta när man dyker även om man har gjort det såkallade masktestet!


När vi sedan var i Mexico och dök så fick jag låna en mask och då kände jag direkt att det är den perfekta masken!!! Den perfekta masken kostade oss 40:-. Jadå ni läste rätt… 40:- för den perfekta masken för mig!

Så nu vet ni… dyrast är inte alltid bäst 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply