En Dag Med Den Jag Gillar – Tävling Hos Godisboxen!

Vi har blivit utsedda att sitta med i juryn hos världens bästa Godisboxen.se som just nu kör en foto tävling där man har chans att vinna en dag med den man gillar!

 

Beskriv med hjälp av en bild och en kommentar för oss på Instagram hur du helst skulle spendera dagen med din favoritperson. Du har då chansen att vinna just precis det. Kanske en middag på härlig restaurang, ett avslappnande besök på spa, ett galet bungyjump eller gå och hälsa på djuren på Kolmården. Det är helt upp till dig!

Såhär tävlar du:
Tävlingen sker via Instagram så för att tävla måste man ha ett Instagramkonto.

1)   Fota en bild på något som för tankarna till det du skulle vilja göra på er dag
2)    Ladda upp bilden på Instagram
3)    Tagga ditt bidrag med #godisboxentävling
4)   Kommentera din bild med en förklaring till vad du vill göra på er dag

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #godisboxentävling godkänner du tävlingens regler och villkor och bilden kan komma att användas i Godisboxens andra kanaler som Facebook och hemsida. För att kunna tävla måste ditt Instagram-konto vara öppet. Kolla i inställningar att det är inställt på off-läget i ”photos are private”. Detta för att ditt bidrag ska vara synligt.  Kontot måste vara öppet och publikt fram tills tävlingens avslut och juryn har tagit sitt beslut. Tävlingen pågår i 1 månad med start 14 mars och avslut 14 april klockan 23.59.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Godisboxen.se och ett gäng bloggare vi är en av dessa. Juryns val baseras på kreativitet, stilighet och deras personliga intryck av bilden. Antal Instagram-hjärtan kan också spegla in valet av vinnare.  Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

Första pris är presentkort på den/de aktivitet/er du önskar förgylla din dag med, till ett värde av max 2000 kronor. Överstiger kostnaden för aktiviteten 2000 kronor, så får vinnaren själv betala överskjutande del. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter eller andra varor.

Så vad vill ni göra på er dag med den ni gillar?

8 comments

 1. Va skoj detta måste man ju bara kolla

  Reply
 2. Så gott det ska bli med godis

  Reply
 3. Det är alltid kul med lite tävlingar

  Reply
 4. Hade varit gott att åka på en fin resturang eller kanska fallskärmshoppning????

  Reply
 5. Jag är med och tävlar.

  Reply
 6. Vad roligt ni blivit uttagna till juryn.

  Reply
 7. Mm vad gott, skav klart tävla.

  Reply
 8. Godis är gott!

  Reply

Leave a reply